Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

de ony in Ficat, 15 Apr 2011 | 3956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4cartofi
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare,piper
  • condimente
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor:

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs.


ceapa si usturoiul de taie marunt si se pun la calit in 2 linguri d eulei de masline,se adauga ficatul taiat bucatele si se mai pune 1/2 ceasca de apa. cand sunt gata fierti cartofii,se scurg si se paseaza,la fel se procedeaza si cu spanacul, apoi se amestecA impreuna cu un ou; se sareaza,pipereaza si se intinde in tava. ficatul calit se aseaza deasupra iar peste se presara branza rasa. se introduce tava la cuptor si lasam cam o jumatate de ora.se serveste cald. pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

10.05.2011, 22:27

La Multi Ani Ony!

Miha 1

10.05.2011, 22:47

La multi ani!

ony 1

18.05.2011, 14:19

vaaai,va multumesc muuult tuturor pentru urari,n-am reusit sa mai intru pe site pentru ca am avut probleme cu pc-ul si in plus am fost foarte ocupata,weekendul trecut am fost bucatareasa sefa la nunta unei matusi si n-am avut timp de nimic. va p0oop si inca odata va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos