Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

de ony in Ficat, 15 Apr 2011 | 4783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4cartofi
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare,piper
  • condimente
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor:

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs.


ceapa si usturoiul de taie marunt si se pun la calit in 2 linguri d eulei de masline,se adauga ficatul taiat bucatele si se mai pune 1/2 ceasca de apa. cand sunt gata fierti cartofii,se scurg si se paseaza,la fel se procedeaza si cu spanacul, apoi se amestecA impreuna cu un ou; se sareaza,pipereaza si se intinde in tava. ficatul calit se aseaza deasupra iar peste se presara branza rasa. se introduce tava la cuptor si lasam cam o jumatate de ora.se serveste cald. pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

10.05.2011, 22:27

La Multi Ani Ony!

Miha 1

10.05.2011, 22:47

La multi ani!

ony 1

18.05.2011, 14:19

vaaai,va multumesc muuult tuturor pentru urari,n-am reusit sa mai intru pe site pentru ca am avut probleme cu pc-ul si in plus am fost foarte ocupata,weekendul trecut am fost bucatareasa sefa la nunta unei matusi si n-am avut timp de nimic. va p0oop si inca odata va multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu smantana si marar