Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

de ony in Ficat, 15 Apr 2011 | 7183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4cartofi
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare,piper
  • condimente
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor:

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs.

ceapa si usturoiul de taie marunt si se pun la calit in 2 linguri d eulei de masline,se adauga ficatul taiat bucatele si se mai pune 1/2 ceasca de apa. cand sunt gata fierti cartofii,se scurg si se paseaza,la fel se procedeaza si cu spanacul, apoi se amestecA impreuna cu un ou; se sareaza,pipereaza si se intinde in tava. ficatul calit se aseaza deasupra iar peste se presara branza rasa. se introduce tava la cuptor si lasam cam o jumatate de ora.se serveste cald.  pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

10.05.2011, 22:27

La Multi Ani Ony!

Miha 1

10.05.2011, 22:47

La multi ani!

ony 1

18.05.2011, 14:19

vaaai,va multumesc muuult tuturor pentru urari,n-am reusit sa mai intru pe site pentru ca am avut probleme cu pc-ul si in plus am fost foarte ocupata,weekendul trecut am fost bucatareasa sefa la nunta unei matusi si n-am avut timp de nimic. va p0oop si inca odata va multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu ficatei