Budinca de ficatei cu cascaval

de epurasha2bb in Ficat, 27 Ian 2011 | 2918 vizualizari

 

un aperitiv deosebit de gustos

 

INGREDIENTE

  • 200 g ficatei de pasare
  • 1 ou de gaina proaspat
  • 3 felii de paine inmuiat in putina apa si stoarse
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca de lapte
  • 100 g cascaval razuit
  • 30 g cascaval ras si 1 lingura pasta de rosii  pt. final
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ficatei cu cascaval:

Se spala si curata ficateii si apoi se lasa in lapte rece la frigider o jumatate de ora minim. Apoi se scot si se scurg, se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul razuit, oul batut, painica inmuita in apa si stoarsa, se da un praf de sare si piper, un praf de boia de ardei dulce.


Se unge cu putin unt sau ulei o tavita mica de silicon(eu am folosit-o pe cea inimioara) si se toarna compozitia.Se baga la cuptorul incins si se lasa sa se inchege putin si atunci adaugam deasupra ceapa tocata marunt si pasta de rosii, iar cascavalul razuit ultima data. Se da din nou la cuptor si se lasa pana se rumeneste bine. Se serveste taiata cuburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ficatei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

27.01.2011, 21:24

Ce bunatate Epurasha

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:45

deliciosi ficatei

epurasha2bb 1

29.01.2011, 11:02

multumesc fetelor! cominatia cu cascaval o fac tot mai des,le place tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca