Paine de casa cu seminte si crenvusti

de MIUTA in Piine, 27 Feb 2011 | 3723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 cuburi drojdie
  • ulei de masline
  • seminte de in,mac si floarea soarelui
  • 6 bucati crenvusti de pui
  • sare,zahar
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa cu seminte si crenvusti:

Se face la inceput o maia din drojdie,o lingura de zahar,apa si putina faina.Se lasa la dospit 15 minute.Cand maiaua a dospit se adauga restul de faina,putina sare si se framanta cu apa calduta.La sfarsit se adauga cca 100 ml ulei de masline.Se lasa la dospit cam 30 minute.Se aseaza in tava si se mai lasa 15 minute la dospit.Inainte de a se pune la cuptor se unge cu ou si deasupra se pun seminte dupa preferinta.Eu am facut doua paini.In una am pus si crenvusti si in interior si deasupra.Painea se da la cuptor cam 50 minute la foc potrivit spre mic.Cand se scoate din cuptor se stropeste bine cu apa si se acopera cu un prosop de bucatarie curat.Astfel coaja o sa fie moale.E delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa cu seminte si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kamy 1

27.02.2011, 22:54

gugugh 1

01.03.2011, 10:53

arata minunat, painica e spefcialitatea mea, fac mereu pt ca nu cumpar din comert

ony 1

07.03.2011, 17:20

ce tare e ,ia sa fac si eu data viitoare,te anunt sa-ti spun cum a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu seminte de floarea soarelui