Zacusca de ciuperci

de ony in Zacusca, 22 Oct 2010 | 6431 vizualizari

 

o nebunie!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ceapa
  • 4 kg ardei capia copt
  • 3 kg ciuperci
  • 400 gr de bulion sau suc de rosii
  • 600 gr ulei
  • sare,piper boabe,foi de dafin
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ciuperci:

Pui uleiul la incins,apoi adaugi ceapa tocata si lasi sa fiarba bine ,pana iese uleiul deasupra;apoi adaugi ciupercile taiate de mana, ca sa iaba un aspect frumos in zacusca; dupa ce si acestea au fiert bine pui ardeiul copt taiat si el fasii, tot de mana,pentru aspect; la urma adaugi bulionul, sarezi, pui piperul boabe si foile de dafin, mai lasi cateva clocote si gata.

Zacusca o pui fierbinte in borcane, le capsezi apoi le bagi la cuptor pentru o jumatate de ora la foc mic; dupa ce stingi focul le lasi in cuptor pana a 2-a zi. Pofta buna!!!

ATENTIE:cand am zis 15 portii m-am referit la 15 borcane de 400 de gr)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

22.10.2010, 22:57

Vreau si eu un borcanel

nadina73 1

23.10.2010, 01:16

chiar nebuniesuper e la favo retat si dau 5f

giuliana 1

23.10.2010, 09:35

super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de gogosari