Ciuperci umplute cu peste

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 3119 vizualizari

 

este ceva inedit dar iese f f bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • o rosie
  • un gogosar acru
  • o ceapa
  • un file peste
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu peste:

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil. deasupra se taie cate o feliutza de rosie si se baga totul la cuptor. Cand sunt gata se servesc calde sau reci dupa preferinta. Din compozitia pentru umplutura mi-a mai ramas ,asa ca am adaugat putin suc de rosii si am realizat un sos pe care l-am servit alaturi de ciuperci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:31

Tare bine arata

Laly 1

22.10.2010, 23:09

Ce bune cred ca sunt

nadina73 1

23.10.2010, 00:38

superfelicitari pentru reteta si 5 furcusi nu in ultimul rand bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci