Croque monsieur

de Julie in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 3036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine,
  • unt, 
  • șunca,  
  • cașcaval  și  smântâna. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Croque monsieur si croque madame sunt doua rețete de gustări tradiționale in Franța. Sunt foarte simplu de facut si foarte gustoase.


Croque monsieur este un sandwich facut din: paine, unt, șunca, cașcaval și smântâna.


Se ung 2 felii de pâine cu unt pe ambele părți, se sărează si piperează dupa gust. Intre ele se așează o felie de șunca(sau doua) si una de cașcaval. Deasupra se intinde un amestec de cașcaval ras și smântană. Sandwich-ul se prăjește 2-3 minute intr-o tigaie de teflon sau se dă la cuptor 10 minute ,până se topește cașcavalul.



Et voila! Bon appetit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

elena1988 1

27.01.2011, 09:45

mamaieelena 1

28.01.2011, 00:00

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:16

Monsieur imi place mai mult decat madame

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri umplute