Ciuperci umplute mioritice

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2013 | 10152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari (champignon)
  • 100 g telemea de capra (oaie, bivolita)
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita boia dulce sau iute
  • 2-3 cepe verzi
  • cateva fire marar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • decor: frunze de leustean sau patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute mioritice:

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim totul cu ulei.

Omogenizam branza razuita (maruntita) cu smantana, o lingurita boia si marar verde tocata marunt. Adaugam si ceapa verde taiata rondele si o jumatate de rosie taiata marunt.

Umplem palariile ciupercilor cu aceasta pasta, deasupra asezam feliute de rosii.

Punem tava in cuptorul incalzit pentru 25-30 minute (foc mediu).

Putem decora cu frunze de leustean sau patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute mioritice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Merisor 1

19.05.2013, 07:20

Frumoasa prezentare!
Si tare bune ciupercile umplute!

Anett 1

19.05.2013, 09:17

super!

babi5 1

12.06.2013, 19:01

buneeeeeeeeeeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute în vas Zepter