Curatam telina, o taiem bucatele mici. Ceapa o curatam si o tocam, iar morcovul il decojim, il taiem in jumatate pe lungime apoi rondele. Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem bucati potrivite,...
Friptura am preparat-o cu o zi inainte, apoi la cea care a ramas pentru a doua zi am facut un sos.
Pentru friptura, am portionat muschiul de porc in felii mai groase, cam de 2,5 cm, pe care le-am...
Pentru foi, mixam untul moale, tinut la temperatura camerei, cu galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza, apoi adaugam smantana mixand in continuare, laptele, esenta, sarea si...
Pentru astazi am ales
Supa italiana cu legume
Curatam telina, o taiem bucatele mici. Ceapa o curatam si o tocam, iar morcovul il decojim, il taiem in jumatate pe lungime apoi rondele. Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem bucati potrivite,...
Friptura de porc in sos de legume
Friptura am preparat-o cu o zi inainte, apoi la cea care a ramas pentru a doua zi am facut un sos. Pentru friptura, am portionat muschiul de porc in felii mai groase, cam de 2,5 cm, pe care le-am...
Prajitura cu foaie sfaramata
Pentru foi, mixam untul moale, tinut la temperatura camerei, cu galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza, apoi adaugam smantana mixand in continuare, laptele, esenta, sarea si...