Aperitiv bilute de branza Feta

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2017 | 2761 vizualizari

 

Sunt multe feluri de retete de bilute de branza care se ornamenteaza dupa gust. Chiar si tipul de branza se alege pe gustul fiecaruia. Astazi am ales sa le prepar din branza feta cu smantana si pesmet, ornate cu migdale sfaramate, firisoare de arpagic tocate marunt si nuca de cocos. Pentru ca maine la o petrecere se pregateste un bufet cu de toate, aceasta reteta este una din cele patru alese de mine.
Pofta buna.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 200 gr- branza Feta
  • 200 gr. smantana
  • 40 gr. de pesmet
  • putin piper Chayenne
  • Pentru ornat:
  • 150 gr. firisoare de arpagic verde
  • 150 gr. migdale sfaramate
  • 150 gr. nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bilute de branza Feta:

Branza Feta, smantana (de consistenta mai groasa) se omogenizeaza bine intr-un castron impreuna cu pesmetul si piperul Chayenne.


Arpagicul verde se toaca marunt. Se pregatesc trei castronele mici in care se pun arpagicul, migdalele si nuca de cocos. Mainile se umezesc cu apa rece, apoi se formeaza bilutele de marimea unei nuci. Bilutele se dau prin arpagic verde, migdale sau cocos.


Vezi poze. Se dau la rece, ideal de pe o zi pe alta.


Inainte de servire se pune cate o scobitoare in fiecare biluta, se servesc mai usor.

 

TIPS-URI

1

Se folosesc si alte ingrediente:de ex. mac, frunze de patrunjel, boia sau ce va place voua.

2

Se folosesc scobitori pentru o servire mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bilute de branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

31.10.2017, 06:58

Ce faine-s!

Ksenya 1

01.11.2017, 09:45

bun aperitiv,buna idee

miki_a 1

29.11.2017, 09:01

Numai bune pe o masă de sărbătoare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni

de Rocsi 9

la 11:33

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier