Retete culinare din Angola

Desert prajitura cu lapte condensat

Postat de: ctlina

Incalziti cuptorul la 170 °C. Bateti ouale bine pana-si dubleaza volumul. Adaugati laptele concentrat si amestecati. Incorporati faina treptat, vanilia si la urma untul topit si racit... Citeste continuarea

Bere mexicana

Postat de: cristeena20

- Stoarcem lamaile si sucul il turnam intr-o garafa de sticla. - Intre timp berile trebuie sa fie la rece,..foarte reci. Chiar le puteti tine putin la congelator. La fel si paharele. Daca e... Citeste continuarea

Lagosta a Cubana

Postat de: cristeena20

Pregatim intai lagosta. Daca e proaspata de fierbe pana isi schimba culoarea (cca 5-8 minute). Aici am avut fiarta in prealabil si congelata, deci am decongelat-o si am taiat-o medalioane... Citeste continuarea

Somn cu sos muamba

Postat de: cristeena20

- Spalam bine pestele si il taiem rondele potrivite.Il condimentam cu sare, piper, usturoi pisat si vin alb. Lasam asa cateva ore la rece, acoperit. - Intr-un vas punem ceapa tocata marunt cua... Citeste continuarea

Peste umplut cu sunca la cuptor

Postat de: cristeena20

- Pestele se curata de solzi si se dezoseaza. Alegem un peste de marime medie, fara multe oase, oceanic cu carnea alba si sa fie destul de gros in sectiune. Taiem bucati potrivite si il marinam... Citeste continuarea

Sos Jindungo Angolan

Postat de: cristeena20

- Ardeiul iute se spala bine si se pune intr-un mojar si se piseaza bine pana devine ca o pasta. Trebuie sa folositi ardei proaspeti rosii . Aveti grija ca este foarte iute si sa nu va frecati la... Citeste continuarea

Crema desert de avocado

Postat de: cristeena20

- Taiem avocado in jumate si curatam de mijloc. Scoatem miezul cu o lingura intr-un vas si il pasam cu o furculita. Adaugam vin de porto dulce si zahar dupa gust (2-3 lingurite). Amestecam totul ,... Citeste continuarea

Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

Postat de: cristeena20

- Pregatim mandioca; o curatam si o taiem bastoane potrivit de groase pe care le fierbem pe jumate in apa cu sare. (Daca nu aveti puteti folosi cartofi, pregatiti la fel). Scurgem si lasam sa se... Citeste continuarea

Beef de vaca cu presunto

Postat de: cristeena20

Feliile de beef le condimentam cu sare si piper Intr-o tigaie punem ulei de masline si usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; incalzim putin si adaugam feliile de carne. Le lasam dupa... Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]