Beef de vaca cu presunto

de cristeena20 in Vita, 2 Sep 2013 | 957 vizualizari

 

Vin in sfarsit cu o reteta dupa o perioada lunga de pauza. Este o reteta la care m-a ajutat in bucatarie si pe care am mancat-o azi la pranz..simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef (nu foarte groase)
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de presunto (sau sunca de casa afumata)-subtiri
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin otet
  • sare, piper
  • cartofi pentru prajit
  • 1 ananas mediu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef de vaca cu presunto:

Feliile de beef le condimentam cu sare si piper


Intr-o tigaie punem ulei de masline si usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; incalzim putin si adaugam feliile de carne. Le lasam dupa preferinta sa se faca (unii prefera in sange , altii bine facute). Prajim pe ambele parti si le scoatem intr-un vas.La fel procedam si cu feliile de presunto. In uleiul din tigaie aduagam vinul alb si putin otet, lasam sa se reduca putin sosul .


Adaugam iar feliile de carne , peste ele asezam frumos cate o felie de sunca si un usturoi zdrobit din tigaie. Le scoatem frumos pe un platou , le stropim cu sos si servim alaturi de cartofi prajiti si ananas fript in tigaie grill .(sau pe grill)


Pofta mare!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef de vaca cu presunto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.09.2013, 11:28

Ce bine arata

Aurelia 07_07 1

03.09.2013, 13:50

sebirizescu 1

03.09.2013, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Osso bucco cu garnitură de cuş - cuş