Beef de vaca cu presunto

de cristeena20 in Vita, 2 Sep 2013 | 2112 vizualizari

 

Vin in sfarsit cu o reteta dupa o perioada lunga de pauza. Este o reteta la care m-a ajutat in bucatarie si pe care am mancat-o azi la pranz..simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef (nu foarte groase)
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de presunto (sau sunca de casa afumata)-subtiri
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin otet
  • sare, piper
  • cartofi pentru prajit
  • 1 ananas mediu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef de vaca cu presunto:

Feliile de beef le condimentam cu sare si piper

Intr-o tigaie punem ulei de masline si usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; incalzim putin si adaugam feliile de carne. Le lasam dupa preferinta sa se faca (unii prefera in sange , altii bine facute). Prajim pe ambele parti si le scoatem intr-un vas.La fel procedam si cu feliile de presunto. In uleiul din tigaie aduagam vinul alb si putin otet, lasam sa se reduca putin sosul .

Adaugam iar feliile de carne , peste ele asezam frumos cate o felie de sunca si un usturoi zdrobit din tigaie. Le scoatem frumos pe un platou , le stropim cu sos si servim alaturi de cartofi prajiti si ananas fript in tigaie grill .(sau pe grill)

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef de vaca cu presunto" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.