Beef de vaca cu presunto

de cristeena20 in Vita, 2 Sep 2013 | 974 vizualizari

 

Vin in sfarsit cu o reteta dupa o perioada lunga de pauza. Este o reteta la care m-a ajutat in bucatarie si pe care am mancat-o azi la pranz..simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef (nu foarte groase)
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de presunto (sau sunca de casa afumata)-subtiri
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin otet
  • sare, piper
  • cartofi pentru prajit
  • 1 ananas mediu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef de vaca cu presunto:

Feliile de beef le condimentam cu sare si piper


Intr-o tigaie punem ulei de masline si usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; incalzim putin si adaugam feliile de carne. Le lasam dupa preferinta sa se faca (unii prefera in sange , altii bine facute). Prajim pe ambele parti si le scoatem intr-un vas.La fel procedam si cu feliile de presunto. In uleiul din tigaie aduagam vinul alb si putin otet, lasam sa se reduca putin sosul .


Adaugam iar feliile de carne , peste ele asezam frumos cate o felie de sunca si un usturoi zdrobit din tigaie. Le scoatem frumos pe un platou , le stropim cu sos si servim alaturi de cartofi prajiti si ananas fript in tigaie grill .(sau pe grill)


Pofta mare!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef de vaca cu presunto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.09.2013, 11:28

Ce bine arata

Aurelia 07_07 1

03.09.2013, 13:50

sebirizescu 1

03.09.2013, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor