Bere mexicana

de cristeena20 in Bauturi, 17 Iun 2014 | 1380 vizualizari

 

Aceasta bautura este perfecta pentru o zi de canicula..mai ales daca esti la mare.. Pentru prima data am baut-o in Angola. in casa unui prieten libanez, pe malul oceanului, in cel mai frumos loc in care am fost vreodata...spre sa va placa si voua aceatsa bere.

 

INGREDIENTE

  • 2 beri
  • 2 lamai
  • sare fina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bere mexicana:

- Stoarcem lamaile si sucul il turnam intr-o garafa de sticla.

- Intre timp berile trebuie sa fie la rece,..foarte reci. Chiar le puteti tine putin la congelator. La fel si paharele. Daca e posibil, pastrati-le la rece un timp inainte de a prepara aceasta bautura.

- Cand berea este rece suficient se toarna peste sucul de lamaie. Punem sare intr-o farfurioara si paharele din care vom servi , foarte reci le ungem putin cu lamaie si le imbimam in sare. Turnam berea amestecata cu lamaia si servim alaturi de saratele sau alune sau alte snaksuri ce se folosesc alaturi de bere.

 

TIPS-URI

1

Neaparat sa folositi berea foarte rece...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bere mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bere mexicana-0
Bere mexicana-1
Bere mexicana-2

COMENTARII (14)

Panacris

Panacris 1

17.06.2014, 19:55

Eu vreau doar cu sare , fără lămâie) Simo, Laura, părinții noștri, garniseau berea cu sare ca să fie mai gustoasă și să meargă micii )

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2014, 21:36

Eu prefer berea simpla

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.06.2014, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!