Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 16.05.2012
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!
Voturi:25
Voturi:36
Voturi:33
Rola de folie pentru prajituri
Taietor de pizza
Perna ergonomica Karll
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 02.05 la 20:10
de bucatarasa 1
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
pe 02.05 la 10:21
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
7 comentarii
de - Andreea - 7
de gaby_duceag 8
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!