Angelica

1

Bucataras
incepator

Baia Mare

Bucataras din 03.02.2013

RETETE37
PRIETENI114
Retete / Paste

Blidul cosașului

In Paste la 8 Feb 2015

1.Din bucata de slanina taiem intai cateva bucatele sub forma de creasta pe care le vom pune deasupra caserolei dupa ce este gata mancarea.Restul o taiem in cubulete sau fasii fine.Carnatul il taiem rondele subtiri.Punem slaninuta si carnatul la prajit intr-o tigaie.Cand sunt gata prajite, tragem...

Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat

In Paste la 3 Feb 2015

Aluat: 1.Punem faina inr-un castron si facem in mijloc o adancitura  in care punem galbenusul, sarea, zaharul si uleiul de masline. 2.Amestecam pentru inceput usor cu o lingura dupa care incepem sa framantam bine cu mainile pana aluatul are o consistenta elastica si maleabila. Adaugam...

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

In Paste la 11 Ian 2015

1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam ceapa taiata fasii subtiri si o lasam pana aceasta devine sticloasa. 3.Adaugm apoi morcovii, telina, gulia, taiate cubulete si ardeii taiati fasii fine. 4.Lasam sa se caleasca toate la foc mediu pana legumele se inmoaie, apoi adaugam...

Pasticho

In Paste la 20 Sep 2014

*Pentru inceput punem branza ricotta la scurs intr-un tifon, sau intr-o strecuratoare. *Pregatim o tava pentru cozonac pe care o ungem pe margini cu putin unt. *Acum ne apucam sa pregatim preparatul.Procedam asa: 1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam  prazul...

Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat

In Paste la 18 Dec 2013

1.Punem intr-o tigaie mai mare ulei de masline. 2.Luam carnatul si tragem cu mana din membrana bucatele mici de carne de marimea unor chiftelute.Le punem la prajit in tigaie la foc mediu pana se rumenesc, intorcandu-le pe toate partile. 3.Cand chiftelutele din carnat sunt aurii, adaugam...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 31.03.2016

Placinta gradinarului

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]