publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pilaf sarbesc
Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei cateva minute. Orezul se spala si se lasa in apa rece. Cand ceapa s-a calit se pun 4 pahare de apa, vegeta, piper si se lasa sa fiarba. Se adauga orezul scurs in apa clocotita si se fierbe 10 minute, amestecand sa nu se prinda....
Taitei cu varza acra si cartofi
Varza se pune in apa rece la desarat de seara pana dimineatza. Se toaca fidelutza si se stoarce bine. Ceapa se curatza si se taie marunt. Se pune ceapa la calit in ulei si dupa 2-3 minute se pune putzina apa si varza. Punem piperul, foile de dafin, boiaua(pentru culoare) putina apa si...
Mancare de mazare verde
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei. Se caleste 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea. Se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta mazarea. Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se...