Atentiune, atentiune...

Postat de Constelatialeu in Bucataras hai hui pe 3 Ian 2016, 13:50

Articol pe placul a 22 bucatarasi
comenteaza
Atentiune, atentiune...

Atentiune natiune, trebuie sa stabilim niste detalii, amanunte, ca acum e februarie si ne prinde cu pantalonii-n vine daca nu ne organizam....O sa va cam stresez, pana iese bine, deci de azi sunt STRESUL vostru, nu va mai insir, va stiti care sunteti prezenti la Rebeliune....Asadar si prin urmare sa trecem la fapte, eu le insir, unele nu se discuta, ca asa vor muschii mei, altele sunt in dezbatere libera...

1.Tombola- fiecare din cei prezenti vor aduce cate un mic cadou, nimic sofisticat sau scump, ceva de genul ''o lingura, un pahar, un gainat inghetat...emoticon hohotind de ras, etc''.....deci daca sunteti doi pe un balansoar aduceti doua cadouri, frumos ambalate, daca sunteti 3 sau 4 se intelege, 3 sau 4 cadouri.La aceasta tombola toata lumea castiga, ideea este sa ne amuzam si sa vedem ce noroc avem, ca unii vor avea norocul sa le pice ce au adus, asa-i scris in stele...

2.Vreau ca fiecare sa aduca, un globulet, o beteala, o ''hartifica'', chestii cu care sa impodobim un pom par si-un pom mar, o sa gasim noi pe acolo o craca sa o impodobim, ca suntem mari si vaccinati, ne descurcam.

3.Tinuta pentru seara de Revelion.Aici e treaba, ca nu vreau sa veniti cu Gucci-muci sau cine stie ce Voitoane sau Chanelle.Vreau ceva un pic mai elegant decat trelingul Adinutei san si tenesi...Ceva elegant, dar nu sofisticat,ceva in care sa va simtit elegant dar nu incorsetati.Pe berbanti nu-i pun sa-si puna frac si papion, dar o camasa si-un pantalon zic ca se preteaza. Sper ca ati priceput ce vreau de la voi si nu cred ca va cer luna de pe cer.

4. O sa fie seara cu dans, sa nu aud vociferari de genul, ''eu nu stiu, habar nu am, ma doare stanga si nu stie dreapta'' chestii de genul asta, dansam , fiecare cum stie, cum poate, ideea este sa ne simtim bine.Astea-s 4 puncte la care nu accept ''nu asa''accept si alte propuneri,le luati ca atare si vi le insusiti, daca m-ati acceptat sa va fiu varf de lance, faceti si ce va spun eu, ca zic ca n-am zis nimic rau...

5.Aici e partea cu haleala si aici vreau sa ne adunam, sa discutam, ce si cum, fiecare ce poate, ce aduce, nici sa murim de foame, dar nici sa ne batem joc.Lasam la liber partea cu dulciurile , aici fiecare aduce ce vrea.ramane sa vedem parte de aperitive, friptura, etc....adica daca cineva zice ...eu vin cu oala de sarmale, ramane bifat, ca sa nu mai aduca altcineva....sau carnati, probabil ca pentru fripura e bine sa ne organizam acolo si sa cumparam carne, poate doar carne afumata, gen muschi,ceafa, daca  se ofera cineva sa aduca...eu am dat niste ideei, va astept pe voi sa veniti cu propuneri, sa le analizam si sa vedem cum e mai bine. bautura, ca se si bea, aici zic ca e un pic la liber fiecare sa aduca ce stie ca-i place, facem un cocoteil molotov si ne trascalim de nu se vede...emoticon aiurit...

6.Merisor are o sarcina, trebuie sa pregateasca ceva care sa contina ravase, las la libera ei alegere ce ne va scrie in ravas, zic ca o sa fie tare fain sa deschidem un ravesel in timp ce mancam un aperitiv, o briosa o chestie, sigur ii vine o idee Merisoarei.

7.Este punctul in care vreau sa aud ideile voastre pentru a face petrecera aproape perfecta, ca perfect, perfect, nu exista.

Eu cam asta am avut de zic, vreau de la voi, rapiditate, promtitudine si multa voie buna, pana pe 20 ian sa avem stabilite toate detaliile, am zis, nu ma mai repet. O zi buna sa aveti, ca timp de gandire v-am dat suficient.

Am venit cu noi amanunte si propuneri....

8. Adinuta san a zis sa le facem si celor mici un Revelion, eu m-am gandit sa fie imbracati cat mai haiosi si cu masca, un fel de bal mascat iar noi cei mari sa le pregatim cateva ''atentii''.....

9. Merisor are o idee geniala...

merisor ) Sa scriem si noi niste poezii de-astea si le recitam la revelion ) Zicem ca suntem pe scena la serbare, iar bucatarasul ne premiaza

 

 Pentru meniu, haleala, hlizeala.....

Carnea pentru friptura o cumparam acolo si ne hotaram daca facem gratar sau la cuptor.....

1.Buni: toba si icre..o juma kila de cafea, de care mie nu-mi pasa....:))))))-

 -ciocolată cu mentă pentru cafea
-muștar cu hrean
-muștar clasic
-scobitori
- globuri
-beteală
-cadoaie

2.Dia: sarmale facute de mama ei si sa le fierbem acolo, rulada cu branza si chec aperitiv

3.Simona: pasta de peste afumat si salata de vinete ,cafea si  un cotlet de porc facut mezel.

4.Roxana: carnati si jumari

5.Cleme: cascavea, muschi afumat si sunculita de casa, rulada de porc cu carnat de casa, pliculete de ceai, dulceata si surpriza....

6.Merisor: 1. Biscuiti aperitiv cu jumari;
2. Pate din ficat de pui
3. Oua fierte sa le umple Adi
4. Salata de varza cu telina si morcovi( nu mai fac de boeuf, ca face Panacris)
5. Ceva cu ravase, inca nu stiu ce
6. Prajitura Deliciu
7. Prajitura Katy

7.Licurici: muraturi si sunculita...zahar si cafea

8.Zmeoaica:  m-am hotărât: salată de bouef, salată de vinete, salată de ciuperci și eventual salată de pui cu andive , plus murături

9.Misulica: salam vanatoresc de casa, tuica, vin si jambon a la`Misulica

10.Adinuta San :  slanina si cas Am o sursa buna de branza, ar fi pacat sa n-o gustati si voi.
Si v-aduc paine din asta buna pe post de prajitura ) ca e grea si eu am bagaje pe care nu trebuie sa le pierd din ochi

11.Ancuta draguta : cabanos in foitaj si reteta care-i iese perfect, vin de Pietroasele...:D

12. Motanel: Saratele, un fel de fornetti, briose aperitiv, palinca si ceva dulce.

13. Mirela : Salata de ciperci cu porumb si maioneza, saratele....

Comentarii (71)

01.02.2016, 18:52

Update si la mine:
Rulada de fleica (cu sorici)
Forneti cu branza de oaie
Forneti cu branza de burduf
Forneti cu 3 feluri de carnati
Tort
Zahar cubic brun pt cafea
Palinca de pere
Palinca de prune
Fructe murate
Cadou

01.02.2016, 19:03

Hai ca vin si eu cu Update,aduc numai sarmale ca vad ca este mancare de trebuie sa stam 2 saptamani ))) dar va fac tort mai uratilor si inca din ala bun buuuun(daca imi iese) )))))))))))daca nu,ma fac de ras

01.02.2016, 19:50

Dia, cu siguranta o sa iasa minunat, ca toate celelalte torturi pe care le faci!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20