Ce este Tortul Dezbracat - moda anului 2016 pentru torturile de nunta

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 24 Mai 2016, 12:24

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

De obicei, torturile de nunta din Romania sunt impopotonate si "machiate" cu glazuri extrem de dulci si ajung sa arate destul de kitschos.

Moda pentru torturile de nunta din 2016 s-a schimbat un pic si acum mizeaza pe "torturi dezbracate", cu o tenta rustica si mai autentica.

Acest tip de tort a inceput sa fie mult mai cerut de mirese decat torturile multicolore de pana acum.

"Tortul dezbracat" presupune ca blaturile si crema dintre ele sa fie la vedere, nefiind acoperite cu niciun tip de glazura. 

"Tortul dezbracat este trendul anului 2016. Acesta este foarte cerut de catre mirese in acest an, in special de catre cele care au participat la evenimente de acest gen in strainatate si au observat ca acolo totul este mai simplu, mai natural cand vine vorba de tort. Acest tort este in opozitie totala fata de cele care erau la moda anii trecuti si care se mai cer si acum, cu mult martipan colorat pe ele. Torturile de genul acestuia sunt torturi specifice unei nunti simple, poate cu o tenta usor rustica si reprezinta miresele dezinhibate, naturale, sigure pe ele.”, a declarat Cristina Negru, organizator de evenimente la firma Mega Events, pentru Adevarul

Chiar si Angelina Jolie a avut un "tort dezbracat" la nunta ei cu Brad Pitt.

Mai jos aveti cateva exemple.

Cele mai frumoase torturi de nunta dezbracate:

- tortul de nunta a lui Chrissy Teigen si John Legend; 


- tort dezbracat din clatite;

 

- tort de nunta dezbracat specific Italiei;

 

- tort dezbracat cu flori; 

- tort dezbracat cu capsuni; 

- tortul dezbracat al Angelinei Jolie; 

Sursa articol: dailymail.co.uk
Sursa foto: marthastewartweddings.com

Comentarii (2)

24.05.2016, 16:31

Sunt frumoase si aceste torturi dezbracate dar mie imi plac tot cele impopotonate.

24.05.2016, 21:08

Mie imi place mult si aceste torturi...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S