Copii bătrâni

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 21 Feb 2013 | 2902 vizualizari

Comentarii (40)

21.02.2013, 11:17

Buna dimineata Parinte!Bine ai revenit!Mergand pe strada vad tineri imbatraniti,dar si batarani intineriti(se citeste pe fata lor bunatatea,ca au stiut sa imbatraneasca frumos)

21.02.2013, 11:37

Aşa e Buni, sunt şi bătrâni întineriţi, îi văd şi eu şi mă bucur pentru ei, chiar mă bucur.
Bine v-am regăsit.

21.02.2013, 11:40

Padre, nu spuneam de toate tarile.. ci doar de una, in cazul meu Danemarca. Ca-n altele... e la fel ca la noi, daca nu cumva mai rau...

21.02.2013, 11:41

Multumesc ptr gandurile bune... Sper sa se rezolve toate.. ca prea s-au adunat!

21.02.2013, 14:03

Parinte, cred ca simtiti ca ne bucuram cand reveniti in mijlocul nostru. si ne prinde bine si pilda de dimineata
asa de trista este realitatea asta, atat de mare e viteza cu care traim fetitele care vor sa se maturizeze mai repede, baietii care devin "smecheri" de la varste foarte fragede. toate cred ca au o cauza in ceva, lipsa de incredere, lipsa de educatie, lipsa unui comportament exempluu in familie.
eu inca ma simt copil, desi uneori sunt rupta de oboseala si de rutina zilnica. e timp pentru toate, le iau pe toate pe indelete, asa cum vin si la timpul lor cu bune, cu rele, dar cel mai mult ma bucura libertatea de a pastra doza de copilarie. va multumim ca ne canalizati mereu intr-o zona de gandire si de autoevaluare

21.02.2013, 14:56

Foarte,foarte frumos articolul!E asa de linistitor si bine sa citesc ce scrieti dumneavoastra.Multumesc frumos!

21.02.2013, 16:41

Of, Parinte cata dreptate ai si daca ai stii cat nu as vrea sa ai dreptate! Timpul din pacate s-a si scurtat lasand la o parte vartejul lumii....asa cum spun si Sfintii Parinti ca in vremurile din urma timpul se va scurta din voia lui Dumnezeu....pana si un copil de 5 anisori spune ca nu mai are timp sa se joace(este vb de fetita mea cea mare)si este tare suparata, cand vede ca s-a inserat zice...gata s-a si facut noapte, dar cand a trecut ziua...?
Cat despre imbatranirea precoce, avem aici multi factori care afecteaza imbatranirea fizica - alimentele nesanatoase si aici ma refer la carne, legume,etc hormonizate si chimizate la maxim, apoi poluarea, stresul din famile, lipsa activitatii fizice(joaca in are liber), calculatorul, tabletele, internetul, jocurile pe calculator si sa nu uitam de poluarea cu radiatiile antenelor de telefonie (cel putin 4 firme cu acoperire foarte mare si antene), televiziune, care toate folosesc sisteme 4G foarte puternice pt. mintile si sistemul nostru nervos....!
Imi cer scuze daca am vb prea mult dar este defect profesional (de sociolog vorbaret mai ales pe asemenea subiecte unde am facut si cercetari...)
Multumim de asa articol frumos ca si toate celelalte!

21.02.2013, 19:49

Îţi mulţumesc şi eu Laura pentru aprecieri şi pentru vorbele sincere. Tu, care o să fii iar mămică, vei percepe trecerea timpului altfel, pentru o perioadă, asta pentru că vei intra în ritmul acela al casei cu nou născut, unde se doarme în alţi timpi, se mănâncă la ore decalate, ca într-un microunivers.
Seară bună să ai

21.02.2013, 19:50

Mulţumesc frumos Mina pentru aprecieri. Şi mă bucur că ai avut timp de articolul meu, azi, când e ziua ta de naţtere

21.02.2013, 19:52

Ana Acum că ştiu cu cine stau de vorbă, nu mai scriu mult că văd că am adversar redutabil E foarte adevărat tot ce ai scris, e foarte corect. Mulţumesc şi eu pentru aprecieri

21.02.2013, 20:52

Da,nu ne opreste nimeni in alegerile noastre.
In ce ma priveste,zic ca am trecut de multe ori prin stari care m-au facut sa ma simt ca un adolescent,ori ca un batran fara speranta.
Ma bucur de o mostenire genetica buna,asa ca fizic pot sa arat destul de bine fara a risipi timp cu proceduri sofisticate de infrumusetare.
De aceea se spune uneori ca as fi frumoasa,astea sunt momentele cand sufletul mi-e plin de bucurie,cand totul e in parametri normali.
Dar sunt si altfel de momente,momente in care privirea ma tradeaza,cand simt ca sufletul mi-e gol si sute de ani mi s-au asezat pe umeri.
Momentele astea nu au neaparat legatura cu munca prea multa care ne robotizeaza ci cu trairea sufleteasca.
Acum chiar mi-e dor sa fiu ....tanara.

21.02.2013, 21:01

Vezi Dia cât înseamnă starea sufletească? De fapt nu că vezi, ştii şi simţi, ca mulţi din noi de altfel, care este valoarea anumitor lucruri în viaţă. De multe ori robotizarea de care ziceai devine o a doua viaţă, una în care ne ancorăm, ne blocăm, în cercând să astupăm anumite lucruri, să le facem uitate, să împlinim nişte lipsuri.
Apăsarea anumiror clipe grele ale vieţii aducec într-adevăr greutate cât ar aduce o mie de ani; dar o clipă fericită, curată, când vine, eliberează toată încărcătura, reîntinerind sufletul, oferindui puterea de a merge mai departe.

22.02.2013, 15:39

Ei Parinte, nici chiar asa... ...ma mai pricep si eu si imi place sa vb pe tema si mi-ar placea sa pot face ceva dar din pacate nu se poate, dar nu cred ca am ajuns la nivelul tau de experienta de viata fiind si un "doctor de suflete" ! Multa sanatate si putere iti doresc!

22.02.2013, 15:42

Nu-i bine de mine cu atâta laudă Ana, că sunt sigur că-s mulţi oameni pregătiţi chir şi aici pe site. Altfel, la lucrul cu sufletele nu te dau înapoi.
Cele bune şi de folos sufletului să fie şi la casa ta

24.02.2013, 13:29

Parca traim intr-o lume a vitezei sincer.Toata lumea se grabeste spre orice, nu are timp sa manance, sa doarma, nu mai au timp de nimic pentru ei.Suntem intr-o fuga continua!...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola