Gust si mireasma de Sarbatori

Postat de rocsi_1612 in Condimente pe 14 Dec 2010 | 4599 vizualizari

Comentarii (20)

14.12.2010, 17:34

Ce mult imi plac articolele astea........intotdeauna mai ai de invatat cate ceva.................

14.12.2010, 21:49

si mie imi plac medi are dreptate

15.12.2010, 09:45

multumesc medi,lia..eu l-am gasit intr-o revista si mi-a placut..am zis ca poate va intereseaza si pe voi

15.12.2010, 15:00

Minunat Daca mai ai informatii le asteptam cu mare placere....Omul cat traieste invata

15.12.2010, 19:21

primul tău articol...

15.12.2010, 19:25

matur gandit si bine ai facut ca ai adus in discutie aceste amanunte sau mai degraba ni le-ai amintit eu iti multumesc pentru acest articol!

15.12.2010, 20:01

15.12.2010, 20:39

multumesc sidy..mie mi s-au parut interesante informatiile
da ionix primul ..daca nu il gaseam in revista nu era nici primul
mamaieelena,tanya

Teo

Teo
15.12.2010, 23:16

bine ai facut ,Rocsi !

16.12.2010, 09:37

Chiar daca mai stim cate ceva , ne reimprospatam , cunostintele , nu sunt condimente des folosite .
Cat despre nucsoara , va vand un pont ,inainte de 90' era ceva rar , soferii o foloseau sa acopere mirosul daca ..... ciuguleau ceva usor

16.12.2010, 11:49

Frumos articol. Eu folosesc cimbru romanesc, e parfumat si simti ca e cimbru, il iau cu tot cu ramurele si il pun in saculeti. Am facut niste checuri cu fructe uscate, scortisoara, ghimbir si nucsoara, a iesit extraordinar, arome inebunitoare. Stelute de anason vreau si eu dar nu gasesc. Vorba telecomandatului, cine-l stie, caut o steluta si n-o gasesc, toate stelele de anason sa vina la mine

16.12.2010, 12:38

teo multumesc
mihaelar ..nu stiam de faza cu soferii..bine de stiut
susu multumesc..da tare cu telecomandantul stiu ce zici

17.12.2010, 00:15

eu de la o prietena frantuzoaica incoace am inceput sa folosesc cimbrul si nu-mi pare rau deloc!cu stelutele de anason,aceeasi problema:Nu le gasesc!!! bravo rocsi ptr articol

17.12.2010, 18:48

mersi miti

21.12.2010, 00:21

felicitari pt articol,foarte interesant
stelutele de anason le vreau si eu

28.12.2010, 22:12

multumesc bone

12.02.2011, 19:35

super articolul

15.04.2011, 18:08

17.04.2011, 14:17

elena,cris

24.01.2012, 11:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola