Interviurile Bucataras.ro: Ana

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 30 Iun 2010, 21:56

Ana este o persoana vesele, ii place sinceritatea de pe blogul Gabytzei si si-ar lua cu ea pe o insula pustie o biblioteca de carti ...

Capitolul despre Ana

1. 3 cuvinte care o definesc pe Ana?
Sunt o persoana dinamica , vesela si prea naiva (cred ca toata lumea e ca mine si de cele mai multe ori m-am inselat ).
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Este foarte greu sa te limitezi numai la 3 lucruri dar ar avea prioritate Enigma Otiliei (as lua mai multe carti ,o biblioteca) ,o craticioara si multa cafea .
3. Ce te face sa zimbesti?
Fetele mele, glasul lor cristalin imi alunga orice umbra de tristete.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Daca as avea aceasta onoare nu as ezita s-o invite pe Tamara Buciuceanu Botez, de mic copil o admir.
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
As vrea sa merg intr-o zona de munte nepopulata , cu liniste deplina , aer curat si un rau cu apa rece .

Capitoul Ana in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?
Imi plac multe mancaruri dar pe primul loc as pune ciorba de burta .
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Cu vreo 12 ani in urma am mancat in Belgia pentru prima data lasagnea ,am mancat si in tara dar gustul acela nu l-am regasit .
3. Ce nu-ti place sa manici?
Foi cu lapte
4. Care este bautura ta preferata?
Imi place foarte mult Coca –Cola ,dar nu beau prea des .
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Cand batem albusurile spuma ,adaugam un praf de sare .

Capitolul Ana despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Este un mod foarte bun de a ne impartasi experientele culinare.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Primul ,primul este Papa Bun by Gaby_d ,imi place pentru ca isi pune parerea sincera despre gustul preparatului pe care il posteaza.
3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?
Foarte mult , creeaza dependenta J),cam 3-4 ore pe zi.
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
http://simplyrecipes.com/
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Felicitari pentru timpul , rabdarea pe care o acordati blogurilor si pentru ca impartasiti tuturor micile voastre secrete.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...

1. dinamic
2. calduros
3. prietenos

Comentarii (51)

19.07.2010, 10:20

Ana,felicitari pentru interviu.Esti o fata de noata 20.

24.07.2010, 12:07

Ana sa stii ca si eu ma gandeam la cafea pe insula aia pustie bravo tie ca ti-ai amintit sa iei Frumos interviu, felicitari

LUK

23.02.2011, 17:45

felicitari pentru interviu..cu intarziere

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S