Istoria fascinantă a patiseriei franceze (1) - Eclerul

Postat de RODIMUR in Alimente pe 7 Iun 2017 | 8133 vizualizari

Comentarii (15)

07.06.2017, 22:29

07.06.2017, 22:31

Si eu vreau sa le incerc cat de curand!

07.06.2017, 22:52

Mulțumesc frumos pentru apreciere, Leoaico!

07.06.2017, 22:53

Oana, gând la gând cu bucurie. Exact asta este și intenția mea. Urmează... Deocamdată sunt în campania de dulcețuri...

08.06.2017, 00:47

Nu pot spune ca sunt printre preferatele mele , dar apreciez munca depusa la prepararea lor M-au impresionat cand amfost in Paris varianta lor moderna si ispititoare

08.06.2017, 07:22

Mihaela, îmi pare rău că nu am păstrat niște imagini foarte frumoase cu ecleruri... Erau atât de frumoase, încât și cei care nu le apreciază în mod deosebit ar fi vrut să le guste...Evident, în patria lor mamă, sunt cele mai frumoase și mai gustoase ecelruri!

08.06.2017, 09:11

Ce mult îmi plac....!

08.06.2017, 09:30

Bine, Kytz! În curând voi încerca să fac și eu eclere și cine știe, poate ai să guști...!

08.06.2017, 09:57

Mulțumesc de invitația ....în avans... ...să știi că am acceptat-o tacit și pe cea de la prăjitura Alba ca Zăpada !

08.06.2017, 19:30

Recunosc că sunt o mare fană a bucătăriei franceze (după cea mediteraneană) ! Deși ei folosesc unt în aproape orice rețetă / preparat, nu se plâng de colesterol și kilograme...

08.06.2017, 19:37

Am înțeles, Kytz! Mă mai gândesc...!

08.06.2017, 19:39

Miki și mie-mi place mult să gătesc cu unt... Folosesc mult unt, la prăjituri, piureuri, legume natur, sandvișuri, etc...E bun, asta e!

18.06.2017, 11:31

Eu iubesc eclerele, sunt prajiturile mele preferate din copilarie!

18.06.2017, 12:04

Mă bucur, Rocsi că am tratat în articol un subiect care-ți place... Eu încă nu am în repertoriul culinar așa ceva, dar vreau neapărat să încerc. în vara asta...

18.06.2017, 12:25

Eu am mai pregatit acasa eclere si sunt tare incantata de ele. Ultima data cand am mancat la cofetarie un ecler, acum vreo 4-5 ani, era aiurea la gust si foarte tare. Asa m-am hotarat sa fac acasa si sa nu mai cumpar!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia