L-a iertat Dumnezeu

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 17 Iul 2013 | 2561 vizualizari

Comentarii (44)

17.07.2013, 07:33

Buna dimineata , Parinte !!!
Da cam asa este ...ei si-au luat plata de la lume ...Dumnezeu este bun , iertator dar este si drept.
Nu este destul sa ne bazam pe iubirea lui si noi sa ne facem regulile noastre dupa bunul plac , poruncile sunt de la El , noi avem libertate deplina facem cum dorim , le respectam sau nu ... fiecare raspunde la final pentru tot ce a facut pe acest pamant.
Daca a lasat sase zile pentru munca si alergatura ,ziua a saptea DUMINICA -este ziua Domnului -trebuie sa o petrecem in rugaciune , fapte de milostenie , odihna , sufletul adevaratului crestin are mare nevoie de aceste lucruri .Eu de multe ori atrag atentia cand vad ca nu se respecta aceasta zi si de cele mai multe ori supar [am patit si aici pe bucataras].Asta e fiecare cum crede , ne nastem singuri si la judecata tot singuri vom fi , noi si faptele noastre ...parerea mea .
O zi cu spor in toate si multa sanatate !!!

17.07.2013, 07:51

Delia, bună dimineaţa! Nu doresc să judec pe nimeni, nu am acest drept. Numai că de câteva zile am văzut că-s scoase iar pe "sticlă" poveştile de viaţă şi de moarte ale unor vedete, lăsându-se de-o parte problemele adevărate ale oamenilor. Ştiu, se face rating, se scot bani, dar uneori se depăşeşte măsura, sau mai bine spus deseori, părerea mea.

17.07.2013, 08:21

Buna dimineata Padre! Mare dreptate ai!

17.07.2013, 08:23

Neaţa bună, Vladimir! Doar constatări din experienţa vieţii.

17.07.2013, 08:24

`neata,Padre !
Eu ignor asemenea ''circuri'',ca nu sunt altceva,chiar nu-si au sensul si nici rostul,sa apara la TV.astfel de momente,ele tin de biserica,de un ritual,care nu trebuie dus in derizoriu.......parerea mea si nu comentez mai mult...

17.07.2013, 08:27

Ştiu, Cleme, căci deseori şi eu le ignor. Numai că vezi, mă mai întreabă lumea, trebuie să răspund... .
Neaţa!

17.07.2013, 08:28

Aici ai dreptate,pe tine te intreaba,pe mine nu...

17.07.2013, 08:29

Neaţa!
io..ce să zic, c-ai zis bine şi de data asta

17.07.2013, 08:46

Neața!

17.07.2013, 08:49

Gaby))M-ai făcut să roşesc de atâta laudă Neaţa bună!

17.07.2013, 08:50

Cleme, lasă că şi tu eşti întrbată, dar despre cele pe care le cunoşti bine. Ai văzut pe cineva să vănă la mine să mă întrebe cum se face un tort "ciocolătos" )

17.07.2013, 08:50

Bună dimineaţa, Cristina!

17.07.2013, 08:55

Buna dimineata Padre
Foarte corect ceea ce ai subliniat si cu siguranta mesajul va fi receptionat corect de toti cei care privesc lucrurile obiectiv.
Nu degeaba se spune ca "cine are ochi sa vada si urechi sa auda".
Exista multe persoane care se cred indreptatite sa fie tratate altfel in viata,iar cei care le cred fatarnicia si minciunile,cred ca si dupa moartea acestora e nevoie sa creeze aceeasi falsa impresie despre ei.
E drept,circul se vinde bine dar eu prefer doar circul acela la care mergeam cand eram copil.
In fatza lui Dumnezeu suntem toti egali,iar El nu este deloc influentabil precum noi oamenii.
Zi frumoasa sa ai Padre

17.07.2013, 09:06

Buna dimineata,Victor! Inaintea Domnului la iertaciune mergem cu faptele noastre,nu cu gloria.O zi cat mai buna!

17.07.2013, 09:08

Buna dimineata Padre, tare dor imi era de un articol scris de tine...Asa de bine intelegi tu lucrurile si asa dreptate si intelepciune ai. Ce apare pe la televizor nu le mai bag in seama, sunt atitea lucruri negative incit nu vreau sa ma mai incarc cu ele...pe mine ma deranjeaza cele din viata mea, pt ca asa cum apar la tv tot asa n-i se intimpla si noua si exista printre noi astfel de oameni. Zi buna cu liniste!

17.07.2013, 09:22

Neaţa bună, Dia! Din păcate, într-o lume în care informaţia este foarte facilă şi abundentă, aproape nimeni nu mai caută la calitate. Cumva informaţia proastă e ca o mâncare ce umflă pe moment stomacul dând senzaţia de saţietate, dar făcând rău prin ceea ce are în componenţă.
Poate că de asta deseori mă refugiez în paginile cărţilor, recitind pe cele dragi, studiind pe cele mai noi, dar de valoare. Tv-ul îmi lasă un gust amar.
Zi bună şi la tine, Dia!

17.07.2013, 09:23

Buni Într-adevăr, doar cu ele mergem, iar asta o văd deseori, privind cum gloria omului se stinge odată cu lăsarea lui în pământ. Aici rămân gâlgevile, dincolo judecata.
Zi bună la casa ta, Buni!

17.07.2013, 09:25

Mare dreptate ai

17.07.2013, 09:25

Simona, despre cele din viaţa noastră, despre micile şi marile amărăciuni ale vorbelor am scris ieri (nu cred că ai avut timp să citeşti). Din nefericire pentru multă lume, pentru prea multă lume, ceea ce se dă la tv reprezintă literă de lege, iar repercursiunilele vedem în viaţa de zi cu zi.
Mulţumesc pentru gândul bun! Zi minunată să fie şi la voi!

17.07.2013, 09:57

Buna dimineata! Adevarat si trist subiectul postarii tale Parinte.....si pe mine , dupa cum spuneai, m-a deranjat de multe ori subiectul acesta si am discutat cu duhovnicul meu pt ca i-am judecat pe cei despre care ai vb tu aici, iar duhovnicul meu mi-a spus in felul urmator....."unora li se da sa traiasca aici pe pamant bine si laudati de toti si impliniti pe toate planurile, dar dincolo....pedeapsa va fi aspra pt faptele si viata lor plina de fapte rele - iar cei care aici precum spuneai se straduiesc din rasputeri sa placa lui Dumnezeu prin trairea lor si o duc greu si au necazuri si sunt neampliniti, pe lumea cealalta vor fi rasplatiti cum nimeni nu a fost vreodata, de cand e lumea pe pamant".
Nu au fost exact cuvintele duhovnicului....dar intelesul, esenta conteaza, sper!
Ma scuzati ca am vb cam mult dar sper ca am fost pe subiect!

17.07.2013, 10:25

`neatza Padre! Mare dreptate ai.. desi eu, un biet credincios, nu am sesizat atat de bine ca tine aceste aspecte. Pe mine ma deranjeaza mai mult faptul ca trebuie sa vedem la televizor inmormantarile unora.. Sau faptul ca lumea, presa, isi aduc aminte de anumite valori doar cand trec in nefiinta! Aici vorbim de marii nostri actori, cantareti, care si-au trait ultimii ani in modestie... Tata m-ar contrazice si ar spune ca daca nu s-ar fi lafait ar fi trait decent la batranete.. Asa-i tata.. mai radical..
Toti avem o soarta.. si vom plati pentru actiunile noastre in fata Domnului! Iar plimbarile cu limuzina, surlele si trambitele nu vor schimba cu nimic asta!
Zi faina iti doresc!

17.07.2013, 10:30

Ana n-ai vorbit mult, mai ales că vii şi vorbeşti mai rar Oricum, ori de câte ori vii (ştiu că treburile şi familia sunt prioritare) vorbeşti frumos şi cald.
Diferenţele dintre noi, oamenii, nu-s lăsate de Sus, ci sunt create de noi prin libertatea primită de la Cel de sus. Unii urcă pe nişte scări pe uşile din dos, alţii urcă prin puterea lor dar îşi alterează sufletul şi mintea în timpul gloriei, alţii merg până sus şi nu uită de unde au plecat în timp ce alţii rămân mai jos, fie cu mintea limpede, fie cu mintea spre cele de sus pe cere le văd la cei ce sunt în glorie.
Zi bună să fie la casa ta!

17.07.2013, 10:33

Simo, nu zice că nu le vezi ca mine, că bag seama eu că le vezi foarte bine, nu radical precum tatăl tău (care are dreptate până la un ăunct) dar le vezi, le simţi. Din nefericire, în ziua de azi, a avea viaţă particulară când eşti persoană publică este aproape imposibil. Din păcate presa bagă în aceeaşi oală pe cei ce vor publicitate cu orice ocazie cu cei ce nu vor deloc să fie agasaţi în momentele în care doresc să fie alături de familii şi/sau prieteni.
Zi minunată şi la voi!

Ina

Ina
17.07.2013, 11:21

Cata dreptate ai, Parinte, in ceea ce ai scris !

Daca ai timp, arunca un ochi si aici http://www.bucataras.ro/articole/nu-depinde-de-tine-sa-fii-bogat-dar-depinde-doar-de-tine-sa-fii-fericit-epictet-by-mutulica-27781.html E scris pe vremea cand Mutulica nu dorea cont aici

17.07.2013, 11:26

Eu nu sunt de acord cu cei la care faceai referire ( sinucigasii, drogatii, etc ). Nu i-as ierta in veci.
Mi se par niste aberatii atunci cand reporterii afirma "„cutărescu a fost iertat de Dumnezeu, merge şi cântă lui Dumnezeu împreună cu corul îngerilor".
Nu prea sunt toleranta cu astfel de oameni, imi pare rau.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola