Mi-am ratat cariera

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 18 Dec 2012 | 2388 vizualizari

Comentarii (58)

18.12.2012, 06:04

buna dimineata!

18.12.2012, 06:10

Neaţa bună Claudia

18.12.2012, 06:11

Buna dimineata! Cand am citit titlul am facut ochii mari,dar apoi am rasuflat usurata

18.12.2012, 06:31

Neaţa bună Buni Câteodată mai sperii şi eu lumea dar cu cele bune

18.12.2012, 06:33

Buna dimineata!
Padre, ne cam sperii cu titlurile
Dar ne revenim pe parcurs citind tot

18.12.2012, 06:36

Neaţa Meri Tu, de pe rpimul loc, nu ai nici o frică. Zi bună să ai

18.12.2012, 06:36

Padre, mi s-au umplut, din nou, ochii de lacrimi.
De cum am deschis site-ul - te-am citit.
Esti un om minunat! ma bucur ca esti aici, cu noi.

18.12.2012, 06:39

Mulţumesc frumos Gaby Mă bucur că ai putut trece prin pagina mea, mă bucur că cele ce le-am scris eu sunt cât de cât de folos, mă bucur şi eu că v-am cunoscut. Neaţa bună

18.12.2012, 06:44

Cred ca multi dintre noi gandesc deseori ca si-au ratat cariera
Si eu deseori gandesc asa, dar ma reculeg repede si-mi spun ca asta a fost drumul sortit mie sa-l parcurg in viata. Si merg inainte pe el asa cum o fi, cu suisuri si coborasuri.
Zi buna sa aveti! vezi ce faci cu omul de zapada ca afara ninnge

18.12.2012, 06:49

Eu nu mi-am ratat cariera , si nici nu vreau alta, mareatza.
Daca am mai simtit uneori frustrari, neimpliniri, au trecut.
Sunt acolo unde trebuie, imi place si sunt, si chiar daca mai cartesc uneori si ma las infuentzata, no..sufletul meu tot acolo e.

18.12.2012, 06:50

Mergem mai departe Meri. Uneori nici nu ne dăm seama că cei de lângă noi (de acasă ori de la serviciu) au nevoie de experienţa ori de ştiinţa noastră în misiunea (meseria) pe care o avem. Facem noi şi activităţi colaterale, auxiliare, dar de bază tot chemarea dintâi rămâne.
La noi e un amestec de zăpadă cu polei, o să iasă un om de zăpadă lucios

18.12.2012, 06:55

Aşa este Gaby, crucea se duce cu căderi şi ridicări. În definitiv cred că viaţa nici nu ar avea gust fără aceste încercări. Şi fericit este cel ce le depăşeşte şi câştigă experienţă din ele, împlinire chiar.

18.12.2012, 07:45

bravooo!!!Sa lucrezi cu oamenii este foarte greu, dar cand ii vezi multumiti esti si tu fericit...asa mi s-a intamplat si mie...o zi placuta!!!!

18.12.2012, 08:07

Buna dimineata, este cel mai frumos salut care poate fi adresat,ce este mai frumos decat sa uram cuiva un buna dimineata sau buna sara,buna ziua dupa caz.Ma bucur ca m-am alaturat acestei familii minunate a bucatarasilor imi tot adun prieteni zi de zi . Nu oricine este chemat la aceasta misiune care nu este usoara sau banoasa cum cred unii,cel mai greu lucru este sa modelezi suflete .Cine o face ca meserie v-a raspunde in fata lui DUMNEZEU si grea osanda isi va lua pe suflet.Nu avem noi dreptul sa judecam pe nimeni,nici sa aruncam piatra,fiecare raspunde in fata lui DUMNEZEUde ce a primit si cum a gestionat talantii primiti.Stiu ca nu este usor sa fii preot ,pastor de suflete,dar este frumos.Preotul este mijlocitorul intre om si DUMNEZEUsi v-a raspunde in fata LUIde fiecare oita care i-a fost incredintata .Sa va ajute DUMNEZEU parinte sa duce-ti turma la cat mai sus ,la mantuirea,telul suprem a-l oricarui crestin.DOAMNE AJUTA.

18.12.2012, 08:33

Preot si duhovnic fiind va incarcati cu de toate , bune si rele . Preluati zbuciumul , durerea dar si bucuria fiilor duhovnicesti . Doar cine nu stie poate sa spuna ca e usor . Eu cand imi vad duhovnicul , Bunul Dumnezeu sa-l aiba in grija ; Incerc dupa stiinta si putera mea sa-l menajez si sa-l bucur .
In prag de sarbatori va doresc doar multumire sufleteasca si traire profunda . Va multumim ca intr-un fel pastoriti si coltisorul acesta unde sunt oite care au nevointa de indrumare .

18.12.2012, 09:14

Buna dimineata Padre
Stii,ieri cand am ajuns acasa ,am tras o tura de plans.Uneori e prea mult,mult prea mult greu oricat drag ai avea de ceea ce faci.Am mai spus intr-un articol ca,am facut mai multe meserii si chiar imi place foarte mult ceea ce fac acum.Pe langa faptul ca imbatrinim mai rapid intre termenele in care trebuie sa ne incadram,nu avem intotdeauna colaborarea celor pentru sau cu care lucram.
Cu toate astea,nu stiu daca as vrea sa fac altceva,cred ca mi se potriveste prea bine.
A fi preot nu e o meserie,e un har,e altceva.
Desi,trebuie sa recunoastem ca multi s-au indreptat spre preotie in dorinta de a avea un trai comod,dar asta se simte intotdeauna.
De aceea apreciez in mod deosebit pe cei care fac aceasta meserie cu sufletul si cu drag de oameni.

18.12.2012, 09:37

Buna dimineata! Ar trebui cu totii sa fim fericiti ca avem ce muncii ca sa avem ce pune pe masa, ce imbraca si asa mai departe. Unii sunt multumiti, altii mai putin, altii deloc. Sunt cazuri in care mergi de drag la munca si cazuri in care... offff iar la munca. Conteaza colectivul in care lucrezi, conteaza si tu ca om sa te adaptezi, sa-ti placa ceea ce faci, astfel vei pune si suflet. Tu padre esti binecuvantat, ai harul de la Dumnezeu, nu ti-l poate lua nimeni, nu este o meserie ca la oricare dintre noi, ceea ce faci e cu placere, cu suflet, cu dragoste. Apreciez ceea ce faci pentru noi bucatarasii zi de zi, pentru orice om din jurul tau, esti un pansament pentru sufletele celor mai putin inzestrati cu minte, cu suflet bun, bolnavi si asa mai departe. Sa ramai la fel cum esti acum!

18.12.2012, 09:48

Mulţumesc frumos Alina. Greu este să lucrezi cu oamenii, foarte greu când e vorba de sufletul lor. Dar mulţumirea este cea mai bună hrană pentru suflet, când vezi că nu ai muncit degeaba. Neaţa bună

18.12.2012, 09:49

Un "buna dimineata" specific Padre!! Ma crezi ca iti caut articolele zilnic?!
Dar sa revenim la articol.. Din punctul meu de vedere cred ca orice meserie trebuie sa fie o misiune. Altfel, nu o porti profesa! Am mai spus-o odata.. eu am vrut sa ma fac psiholog.. mama - avocat.. tata - veterinar.. Le-am incercat pe toate, si am ajuns tot unde a vrut tata Acum lucrez intr-un birou, la un program fix, dar tare-mi este dor de munca cu animalele! Am noroc ca o parte din familia mea sunt tot veterinari si--mi mai satisfac placerea Si da, nu conteaza ca-i mezul noptii, sau ca afara e viscol, sau ca te pregatesti sa pleci la o nunta.. daca trebuie, te duci sa salvezi o viata!! Cred ca asta-i satisfactia suprema! In general imi place sa-mi fac treaba bine.. chiar sunt mult prea tipicara, si de aici apar si diversele conflicte cu colegii Da` asta-s eu!!
Si apropos de faptul ca ai vrut sa te faci aviator.. acelasi vis l-a avut si barbatamiu.. doar ca tacasu a insistat sa-i calce pe urme
Cat despre preoti.. pana sa te cunosc parerile mele erau impartite.. dar acum consider ca preotia este un har si probabil ca unii nu-l detin!

18.12.2012, 09:51

ce mult am mai scris

18.12.2012, 09:52

Mulţumesc frumos Delia pentru cuvintele frumoase şi bune. Crucea fiecăruia dintre noie are o greutate şi o frumuseţe aparte. Iar cea pe care mi-am ales-o eu este cea cu care nădăjduiesc să trec cu bine prin această lume spre a primi în partea cealaltă un locşor, cât de mic, unde să mă bucur de cei ce şi-au dus la rândul lor crucea, indiferent de timpul ori locul unde au trăit.

18.12.2012, 09:54

Îţi mulţumesc frumos Mihaela pentru gândul bun şi pentru caldele urări. Să ai parte şi tu, alături de cei dragi ai tăi de sărbători liniştite şi binecuvântate

18.12.2012, 09:58

Dia Să ştii că sunt momente când şi pe un preot îl încearcă plânsul. Nu e uşor să răzbeşti printre toate opiniile, aluziile, comentariile ce vin din jur. În acele momente mă gândesc la ce a r fi făcut Hristos în locul meu. Sigur n-ar da înapoi. Şi mă ridic şi merg mai departe, lupt şi combin lucrările în aşa fel încât să trec mai uşor peste încercări. Că deşi preoţia este sufletul meu, lucrez şi pământul ori solarul, sudez, cosesc, scriu bloguri ori scriu pe aici pentru prieteni. Şi aşa crucea devine mai uşoară, ştiind că mereu este cineva care poate aprecia şi puţina muncă pe care eu o fac.
O zi minunată să ai

18.12.2012, 10:00

Îţi mulţumesc frumos Zaira pentru gândul tău bun şi pentru aprecieri. Sunt convins că în orice loc de muncă există oboseală, stre, rutină ori neajunsuri. Dar la fel de convins că trebuie să existe măcar o persoană, un grup de persoane care să aprecieze corect munca noastră.
O zi minunată să fie la casa voastră azi

18.12.2012, 10:02

si mie mi-ar fi placut aviator, ca oricum sunt mai mereu cu capul in nori )))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola