(P)Ce gătim de post? Inedit – alegerea perfectă pentru un meniu de post pentru întreaga familie.

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 22 Noi 2013, 17:00

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza
Postul este întotdeauna o provocare pentru noi, cei care iubim să gătim. Când ne hotărâm să îl ţinem, chiar şi pentru o perioadă mai scurtă din cele 40 de zile cât ţine Postul Craciunului, începem cu lista de cumpărături. Suntem nevoiţi să tăiem de pe ea o mulţime de ingrediente pe care ne bazam pentru a da gust şi a face mâncărurile mai hrănitoare. Dacă e de post, e fără carne, fără peşte, fără brânză, fără ouă, fără lapte, fără iaurt sau smântână.
 
Prima întrebare care ne vine în minte este cum putem pregăti un meniu echilibrat, gustos, sănătos şi hrănitor în acelaşi timp, în perioada de post?
 
Răspunsul e simplu şi soluţia la îndemâna tuturor. Adăugăm pe lista de cumpărături produsele de la Inedit. Avem de ales dintr-o gamă foarte variată de bunătăţi preparate cu grijă din soia nemodificată genetic, de la Băuturile din soia perfecte pentru micul dejun, la Pate vegetal potrivit pentru bruschete, Crenvurşti vegetali sau Crochete vegetale pentru o cină delicioasă şi până la Tofu în saramură pentru a experimenta o mulţime de reţete originale. Inedit va fi secretul nostru în bucătărie pentru un meniu gustos, de post, pentru întreaga familie.   
 
Să luăm, de exemplu, Brânza Tofu în saramură, de la Inedit. O poţi include într-un meniu de prânz în combinaţie cu delicioasele Crochete vegetale din gama Inedit. Ca şi laptele din soia, tofu este un produs cu tradţie, preparat şi cunoscut de peste 200 de ani în China, Coreea şi Japonia, iar numele de tofu, poate cea mai cunoscută specialitate pe bază de soia, provine de la cuvântul chinezesc “doufu” care înseamnă “bob fermentat”.
 
Găseşti în magazine o varietate de sortimente Tofu incluse în portofoliul Inedit, toate realizate   după reţete proprii. Poţi alege între cele cinci gusturi şi arome diferite: de la varianta aromată cu seminţe de chimen, la cea cu mărar sau cea în care s-au adăugat fulgi de ardei pentru o aromă naturală, delicioasă. Pentru cei cărora le plac gusturile puternice, Inedit a creat sortimentul de Tofu afumat prin metoda tradiţională.
 
Încearcă reţeta Inedit - Salată de varză cu tofu şi ciuperci
 
Ingrediente: 200 g Tofu în saramură Inedit, 1 varză mică (1 kg), 1 cană ciuperci din conservă, 1 ceapă, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper, mărar.
Mod de preparare: Se taie varza fin. Ciupercile se scurg şi se taie mărunt. Tofu se scurge de saramură şi se taie în cubuleţe de 2/2 cm. Ceapa se taie şi ea mărunt şi se înăbuşe cu puţin ulei şi apă. Se adaugă ciupercile şi se mai lasă la foc mic aproximativ 5 minute. Se adaugă varza şi brânza. Amestecul se potriveşte cu sare şi piper, zeamă de lămâie şi mărar.
 
Află tot ce vrei să ştii despre soia şi produsele pe bază de soia nemodificată genetic din gama Inedit pe site-ul www.ineditfood.ro.

Comentarii (4)

22.11.2013, 17:40

22.11.2013, 19:00

22.11.2013, 19:47

foarte bun

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D