Reduceri si produse noi in Camara!

Postat de Bucataras in Concurs pe 16 Iul 2010, 09:15

 Dragii mei. Incepind din saptamina 5 - 11 aprilie 2010 siteul Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul".

Cum se string galbenii?

Actiunile bucatarasilor in site sint punctate. Fie ca postezi o reteta, ca publici un comentariu sau ca ti se comenteaza o reteta, primesti puncte. Inainte de introducerea monedei virtuale, pe baza acestor puncte erau premiati saptaminal cei mai activi bucatarasi. (retetele primesc puncte diferentiat in functie de complexitate, de calitatea pozelor, de modul coerent in care sint redactate)

Cum se echivaleaza punctele in galbeni?

In general, 1.000 de puncte inseamna echivalentul a 1 galben! De ce spun insa in general, pentru ca am hotarit intervale de aproximare. Spre exemplu, nu primesti nici un galben daca intr-o saptamina acumulezi sub 500 de puncte. Primesti un galben insa daca stringi intre 501 si 1.499 de puncte. APoi se trece la pragul urmator, peste 1.500 si pina-n 2.499 primesti 2 galbeni ... Si tot asa ...

Ce poti face cu galbenii?

Cistigi premii in Camara bucatarasilor. Pe rafturile acesteia gasesti diverse obiecte de bucatarie. De la carti de bucate, la aparatura care sa te ajute in prepararea delicioaselor retete. Aceste obiecte au un pret in "galbeni" si vor putea fi "achizitionate" cu moneda virtuala a siteului. (Practic, este un premiu pe care il cistigi in momentul in care atingi numarul galbenilor din dreptul acestuia)

Dupa ce ai indicat premiul dorit, numarul de galbeni este scazut din contul  tau. Obiectul astfel cistigat iti va fi trimis prin posta in maximum 2 saptamini.

Observatie: livrarea se va face doar la adrese din Romania.

Bucataras a adus produse noi in Camara, cu sprijinul partenerului Decorix, si a facut reduceri de vara :)))

Comentarii (9)

24.07.2010, 10:14

Si eu sunt pentru ideea cu galbeni contra ..bani!

24.07.2010, 22:52

De saptamina asta se pot scrie si articole. Dau premiu cite 5 galbeni la primii 5 bucatarasi care scriu pina luni la ora 20 cite un articol. alegeti voi pe ce sectiune. articolul tre sa aiba minim 8 rinduri si sa treaca examenul de publicare (trebuie sa-l aprob sa apara in sectiune)

26.02.2011, 23:38

foarte interesanta metoda de cumparare....)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21