Slabeste asociind corect alimentele

Postat de ligia_hansyy in Dieta pe 6 Noi 2012, 23:28

Articol pe placul a 6 bucatarasi
  • Taguri:

  • p
comenteaza

Asocierea adecvata a elementelor  poate ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile,poate asigura absortia maxima a substantelor nutritive, a enzimelor si a proteinelor , poate preveni balonarea ,indigestia, constipatia ,crampele etc.

Problema consta in faptul ca unele  alimente se digera mai repede decat altele.Daca mancati un singur tip de alimente sau mai multe alimente asociindu-le corect , capacitatea dumneavoastra de digestie  si de descompunere eficienta a hranei , adica organismul nu retine fragmente de alimente  nedigerate , care sa se transforme apoi in bulgari de grasime sau in celulita.aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente cai de slabire.

Alimentele se clasifica in 4 grupe :

Grupa 1 : PROTEINELE(carnea rosie ,carne de pasare ,branza ,peste ,oua ,lapte ,nuci, soia,iaurt,moluste si crustacee) produc sucuri acide si se digera foarte greu aproximativ 4 ore.

Grupa 2 : CARBOHIDRANTI(cerealele,paine,paste fainoase,faina , biscuiti, legumele cu amidon)produc sucuri digestive alcaline si se digera in 2 ore.

Daca veti consuma alimente din cele 2 grupe simultan enzimele si sucurile digestive se vor neutraliza , iar hrana nu va fi digerata eficient si vor intra in putrefractie in intestine producand gaze,indigestie.

Grupa 3: SALATELE SI LEGUMELE,radacinoasele,semintele, ierburile, condimentele si uleiurile din seminte.

Aceste alimente pot fi consumate atat cu alimentele din gr 1 cat si cu alimentele din gr 2 

Grupa 4 :FRUCTELE se digera in 30 de minute ,se consuma singure cu 30 min inainte de masa 

Comentarii (2)

07.11.2012, 00:56

10.12.2012, 21:39

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola