SUPER-concurs! Cistiga un DSLR Canon 100D!

Postat de Bucataras in Concurs pe 24 Feb 2014, 13:19

Articol pe placul a 45 bucatarasi
comenteaza

Din 25 februarie pina pe 30 martie organizam cel mai simpatic concurs de frumusete. Il alegem impreuna pe al mai aratos dintre aratosi. Sendvis sa fie facut! :))

Despre ce este vorba. Impreuna cu prietenii nostri de la Delaco ne-am gindit ca n-ar fi rau sa ne jucam din nou intr-un mod dragut. Asa cum am facut-o de atitea ori! Astfel a aparut ideea acestei defilari pe podiumul imaginatiei a celor mai dragute sendvisuri. Astfel ca le vom admira profilul, frumusetea, complexitatea si in final se va lasa cu premii. Si inca ce premii!

Incalzirea pentru cele finale o facem zilnic, cind prin tragere la sorti dintre cei inscrisi vom acorda un set de cutite speciale pentru brinzeturi. Apoi, saptaminal, un sendvis-maker va porni catre unul dintre norocosi, iar incoronarea lui Mr. DeSenvis va aduce pentru invingator un aparat foto DSLR foarte performant, Canon D100, iar pentru restul podiumului cite un bridge Fuji! In plus, cine va inscrie cele mai multe sendvisuri in concurs va primi garantat un aparat foto Fuji!

Reteta se va inscrie pe aceasta platforma: http://misterdesenvis.bucataras.ro/.

Cei care nu au pagina de facebook si nu se pot autentifica vor putea inscrie sendvisurile in concurs trimitind fotografia pe email la fanbranza@delaco.ro impreuna cu citeva date minimale (nume, prenume, oras, telefon - pentru a putea fi contactat mai usor in caz de cistigarea unui premiu + numele sendvisului si ingredientele)

Regulamentul complet este aici: http://misterdesenvis.bucataras.ro/regulament/

Cum particip:

1. Achizitioneaza din magazine, produsele participante din gama DeSenvis marcate cu sticker rosu

2. Prepara un sendvis care sa contina cascaval si orice alte ingrediente doresti.

3. Scrie-ti numele pe sticker, pune stickerul linga sendvis si fa o poza astfel incit sa se vada si stikerul.

3. Intrarea in concurs se poate face prin doua modalitati pe platforma misterdesenvis.bucataras.ro

a) autentificare prin contul de facebook. Astfel, concurentii pot inscrie retete dupa ce accepta ca autentificarea sa se faca cu ajutorul facebook.

b) prin email fanbranza@delaco.roCei care nu au cont de facebook vor putea sa se inscrie trimitind pe adresa de email fanbranza@delaco.rotoate elementele cerute: nume, prenume, oras, poza sendvisului (care sa includa si stickerul cu numele participantului), titlu si optional ingrediente.Poza va fi inscrisa in concurs de catre organizator

4. Dupa ce s-a facut autentificarea prin facebook, se da click pe clapeta "Inscrie-ti sendvisul acum!" si astfel se va intra in pagina unde:

- se completeaza datele: nume, prenume, email, oras, titlu, optional ingrediente

- se uploadeaza poza sendvisului in care sa fie vizibil si stickerul cu numele participantului

- poza uploadata trebuie sa respecte urmatoarele:

* Dimensiunea recomandata a imaginii uploadate este de 800x600 pixeli
* Imaginea uploadata nu trebuie sa depaseasca 1M
* Titlu sa fie sugestiv, dar sa nu depaseasca 60-70 de caractere

5. Se pot inscrie de catre un concurent un numar nelimitat de sendvisuri care sa respecte conditiile de mai sus

6. Validarea intrarii in concurs se face doar daca sint indeplinite conditiile de mai sus

7. Din momentul in care sendvisul a fost validat si astfel este inscris in cursa pentru premii, el va participa la toate extragerile ce vor urma pana la final, si va trebui sa stringa un minim de 15 de voturi pentru a intra in faza de jurizare calificandu-se astfel pentru premiile mari

Cind incepe inscrierea / cind se termina:

• data de start: 25 februarie 2014 (ora 00:00)

• data de oprire: 30 martie 2014 (ora 23:59)

Un sendvis inscris poate fi votat din momentul in care este aprobat (validat). Se poate vota o data pe zi per cont de facebook! Ca sa intri in tragerea la sorti pentru premiile finale trebuie sa aduni cel putin 15 voturi (atit)!

STRUCTURA PREMII:

Premiile finale

Marele premiu: un DSLR Canon D100 cu obiectiv 18-55 mm!

2 x Fujifilm S4800 pentru locurile 2 si 3 de pe podium

1 x Fujifilm S4800 pentru concurentul cu cele mai multe sendvisuri inscrise

Premii zilnice:

1 set de cutite pentru brinzeturi - se acorda prin tragere la sorti dintre cei care inscriu sendvisul in ziua respectiva

Premii saptaminale:

1 sendvis-maker - se acorda prin tragere la sorti dintre cei care-si inscriu sendvisurile in saptamina respectiva, astfel:

saptamina 1 * 25 februarie - 2 martie (ora 23:59)

saptamina 2 * 3 martie - 9 martie (ora 23:59)

saptamina 3 * 10 martie - 16 martie (ora 23:59)

saptamina 4 * 17 martie - 23 martie (ora 23:59)

saptamina 5 * 24 martie - 30 martie (ora 23:59)

Comentarii (48)

26.02.2014, 09:37

Gaby, Miha )))

01.03.2014, 18:14

bafta celor care o sa participe ,eu nu ma bag asa ca va urez succes si va sustin ,super premiile sa castige cine are nevoie eu astept un concurs cu masina de tocat carne asa ca aparatele le las pentru voi

06.03.2014, 20:24

Super concurs,ca de obicei...Am castigat un set de cutite...sunt peste cateva zile este ziua mea! Multumesc mult de tot!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55