Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

1

Bucataras
incepator

Tirgu-Mures

Bucataras din 23.09.2012

RETETE99
PRIETENI233
Articole

Quatre epices - Amestec de condimente

In Condimente, la: 31 Mar 2013

Azi vom invata impreuna mai multe despre Quatre epices - o combinatie de 4 condimente ce a devenit deja celebra si la noi si care se compune din urmatoarele: piper alb (sau negru), nucsoara macinata, ghimbir si cuisoare. Quatre epice este un amestec popular de condimente din Franta, respectiv...

Cardamom

In Condimente, la: 18 Feb 2013

O noua lectie despre un condiment, mai mult sau mai putin cunoscut. Eu personal l-am folosit in praline, in glazura de ciocolata, in blat de briose si da o aroma exotica preparatelor. Pe scurt, intrebuintarile culinare si proprietatile curative: Se poate folosi, in functie de preferinte,...

ANASONUL - CONDIMENTUL STELAT SI AROMAT

In Condimente, la: 19 Ian 2013

Hello, bucatarasi. Bine v-am gasit la urmatorul meu articol despre Condimente. Azi voi scrie despre Anason. Sper ca multi dintre voi il cunoasteti deja, daca nu, voi incerca sa va familiarizez cu acest condiment minunat si sa va spun pe scurt intrebuintarile sale culinare si medicinale....

Conservarea plantelor aromatice

In Condimente, la: 14 Ian 2013

Asa cum v-am promis zilele trecute, voi incepe sa va impartasesc in articole scurte, informatii utile din cartile din domeniul culinar din bucataria mea. Recent mi-am cumparat Cartea de bucate a Silviei Jurcovan, din care am ales pentru azi un domeniu care imi place mie tare: plantele...

Afisate 1 - 4 din 4 articole    

Postari recente

publicat la 20.01.2014

Brownie & cream cheese triffle

publicat la 27.12.2013

Muffins cu pere si ghimbir

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]