Biscuiti crocanti

de jolygina in Prajituri, 9 Sep 2010 | 10070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g unt
  • o cana de zahar de 200g
  • 2 esente de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti crocanti:

se amesteca zaharul cu  ouale si untul pana se face ca o crema si untul s-a incorporat foarte bine si arata totul ca o spuma. Se adauga mirodeniile dupa care la sfarsit adaugam faina treptat putin cate putin pana obtinem o coca consistenta ca pentru foi

dam coca la firgider o ora si o lasam sa se odihneasca ,dupa care o scoatem si o taiem in ce forma dorim si facem biscuitei ,ii dam la cuptor cam 30-45 de minute la foc moderat

se pot servi cu lapte sau gem

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mimmi 1

10.09.2010, 23:05

jolygina 1

12.09.2010, 03:08

intradevar fetelor merg si cu lapte si cu cafea si in primul rand pot sa va spun ca se pastreaza foarte bine si usor

ionix 1

13.09.2010, 20:02

ce frumosi sunt..... langa o cana cu lapte, divin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos - de post