Adei copti umpluti cu branza in tempura

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2014 | 1399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei capia
  • 200g branza ( eu am folosit amestecata branza de oi cu branza de vaci)
  • marar
  • sare

Pt tempura:

  • 1 ou
  • 4 linguri faina de grau
  • 4 linguri de apa rece sau lapte rece
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Adei copti umpluti cu branza in tempura:

Am pus ardeii in cuptor la copt

Dupa ce au copt, i-am decojit, le-am luat semintele din interior si am umplut cu branza ( am amestecat branzaturile cu mararul si putina sare); Dupa care i-am dat prin tempura ( am batut oul cu putina sare, am adugat faina si apa formand o pasta mai groasa ca la clatite).

Apoi am pus ulei la incins si am prajit ardeii pe ambele parti, i-am scos pe un servet          

Se pot servi ca si Garnitura...! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Adei copti umpluti cu branza in tempura 326737
retete culinare - Adei copti umpluti cu branza in tempura 326738
retete culinare - Adei copti umpluti cu branza in tempura 326739
retete culinare - Adei copti umpluti cu branza in tempura 326740
retete culinare - Adei copti umpluti cu branza in tempura 326741

COMENTARII (6)

Lia_ 1

17.06.2014, 19:22

ardeiul copt face minuni intr-un preparat; stiu de la millefeuille de legume care avea si branza, dar mozarella; prin urmare pun reteta la favorite; foarte buna; bravo!

Gherca Daniela 1

18.06.2014, 14:16

Multumesc de apreciere!!! Si ma bucur ca va place!!! Intr-adevar este foarte gustos!

Pushaa 1

19.06.2014, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: