@roberta, multumesc,este@bunica, chiar daca mai sunt,nu-ti recomand;habar n-am cum le face acum ,dar acum cateva lui am mancat una-n cofetarie si.....voiam amandina mea de-acasa. @alice, mai am, iti dau
Mai,untul asta in ultimul timp are un gust diferit...daca il mai si incalzesti, da prajiturilor un gust ciudat, ca sa nu mai zic de miros! Si chiar si acela mai scump. Si eu votez pentru margarina,Gaby!
mai sunt , fetelor, cateva. e destula si in plus e dulce si chiar una singura( la fiecare ora) )iti satisface pofta de ceva bun. da, madi, si mie imi place cu mult sirop, pe tot il pun.
Gabitzu, ti-a iesit super! Intr-o singura cofetarie din Oradea am gasit amandine bune,bune, insiropate si cu glazura crocanta.....Perla ii zice. In rest, toate cofetariile fac, dar nu sunt bune de nimik
corina!!! exact acea glazura o vreau eu,am sunat o prietena care-a fost laboranta si-am intrebat-o cum e facuta..zicea ceva de fondant..oricum ,baza e zahar si cacao, in niciun caz ciocolata
si eu vreau mie imi dai ?sau zici fatisuper gaby de mult imi tot face cu ochiu o retet de amandina dar inca ,,,,,,,,,,trebuie atacata eu insa sant pt unt sincer ,cel putin aici gansesc unt tare bun ,dar gusturile nu se dicutadeci primensc ori ba?oricum las furcile
@nadina, de unde stii?ma vezi?.@eluco, pe tine te bat rau. tu stii ca-mi esti draga rau da' daca ti-a raspuns bunica, nu m-am mai bagat, ca-mi da nota 4, c-o completez))).tie prima! bine?