Anghinare cu jamon iberico

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 4959 vizualizari

COMENTARII (8)

Laly 1

29.06.2010, 23:47

Am ajuns prima,deci pot sa ma servesc

eclerash 1

29.06.2010, 23:50

Julie 1

30.06.2010, 08:08

Nu am mancat anghinare pana acum...tare as vrea sa gust!

lia maria 1

30.06.2010, 09:38

vik 1

30.06.2010, 12:38

Ce dragute sunteti, fetelor.
Foarte amabile.
Multumesc din nou pentru aprecieri.

camic 1

16.07.2010, 15:15

Am degustat anghinarea si jambonul in Spania.....am devenit fan anghinare....iar jambonul il prefer semicrud.

Super reteta, pacat ca aici, acasa, nu o pot pune in practica....dar poate dau o comanda la prieteni .

epurasha2bb 1

16.07.2010, 16:41

ce mi-ar placea sa gust!

adry88 1

18.05.2011, 21:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu spanac, umplute cu crema de branza