Aperitiv bulete din branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2018 | 4983 vizualizari

 

Minunateee, le-am servit fierbinți cu dulceață de ardei iute, a la Panacris ;) Un aperitiv minunat, dar pot fi și un fel principal sățios.

 

INGREDIENTE

  • Brânză ( de orice fel vă place, eu am folosit resturi de brînză de oaie, brînză de burduf și cașcaval) cca. 300 g
  • Ouă 2 bucăți
  • Sare de mare cu verdețuri
  • Praf de copt ½ plic
  • făină alba de grâu cca. 300 g
  • Pentru topping:
  • Pesmet cca. 100 g
  • Ou 1 bucată
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete din branza:

Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie sau răzătoarei electrice.

Se adaugă cele două ouă și făina, se asezonează cu sare și piper, apoi se amestecă până ce se omogenizează și se obține un aluat ferm ce poate fi modelat.

Se modelează biluțe și se așază intr-o tavă tapetată cu foaie de copt. O parte din ele, le-am trecut prin ou bătut și pesmet apoi, iar celelalte le-am lăsat simple. Atenție, lăsați loc între ele se vor umfla la copt. Am preferat opțiunea de a le coace, decât să le prăjesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete din branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Soricei-oua umplute