aperitiv cu caviar

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 8870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr caviar rosu
  • 50 gr caviar negru
  • unt
  • anchoa
  • lamie
  • paine neagra

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA aperitiv cu caviar:

Se taie felii de paine se ung cu unt apoi se pune caviar sau anchoa cu lamaie.F delicios si simplu

Daca ti-a placut reteta noastra "aperitiv cu caviar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Oana 1

06.01.2010, 17:10

Ce bunatate Mie imi place caviarul rosu la nebunie restul asa si asa, dar nu zic nu la o feliuta

luminita20_2006 1

07.01.2010, 20:46

hai ca mai am un pic de caviar rosu

Bunica 1

09.01.2010, 03:22

Mmmmmm, ce bun ! Se merita facut chiar daca este usor "ieftin"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu urda si marar