Aperitiv cu creveti si icre negre

de Alina26 in Fructe de mare, 15 Ian 2014 | 2499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g creveti mici congelati
  • 20g icre ngre
  • 5 lg maioneza
  • 14 felii de paine
  • 1 lg ulei de masline
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu creveti si icre negre:

1.Am incins o tigaie cu ulei de masline in care am adaugat creveti congeleti.I-am lasat pana nu a mai ramas nici un pic de apa.I-am lasat la racit.

2.Am taiat painea cu ajutorul unei forme de prajituri,am intins un strat putin de maioneza,apoi jur imprejur am pus creveti si in mijloc cate o jumatate de lingurita de icre negre.

I-am asezat pe un platou.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aperitiv cu creveti si icre negre 291267
retete culinare - Aperitiv cu creveti si icre negre 291268

COMENTARII (21)

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 16:34

arata minunat

Sim0na 1

16.01.2014, 20:38

Alina26 1

17.01.2014, 11:46

multumesc mult!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D