Aperitiv gogosi cu porumb

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2019 | 2387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 235 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • 1 lg-ta sare de mare
  • 250 ml lapte ( cu 3,5% grasime)
  • 2 oua mari
  • 185 g boabe de porumb (scurse)
  • 1 ceapa mica (sau 2 lg)
  • 2 lg patrunjel
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv gogosi cu porumb:

Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol si anume: faina, praf de copt si sarea. In alt vas se bat ouale si apoi se adauga laptele. Se amesteca  cele doua compozitii si se adauga porumbul, patrunjelul si ceapa tocata marunt.

Se pun la prajit cu ajutorul unei linguri, in ulei  incins.Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic. Mi-au iesit 30 de gogosele. Se pot servi calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gogosi cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu sunca