Aperitiv oua umplute

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2019 | 2769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua sau mai multe (depinde de situatie)
  • mustar
  • ulei
  • sare
  • feliute de castravete
  • marar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Se fierb ouale bine. Se lasa la racit si apoi se curata de coaja.

Vom taia ouale in jumatati si scoatem galbenusurile cu grija sa nu rupem albusul.

Galbenusurile se piseaza bine cu furculita si se amesteca cu 2-3 lingurite de mustar, sare si ulei pana devin cremoase. La final punem marar tocat marunt, dupa gust.

Jumatatile de albusuri se vor umple cu crema de galbenusuri si se orneaza cu feliute de castravete. Se vor aseza frumos pe un platou si se servesc alaturi de alte aperitive.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute