Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2017 | 4248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri pasta de ardei rosii
  • 3 linguri smantana
  • putina sare
  • 200 g crema de branza
  • 3 linguri smantana 15% grasime
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza:

Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas cu uleiul, pasta de ardei, smantana, faina, bicarbonatul si putina sare, iar albusurile le batem spuma cu un praf de sare.

Cu ajutorul unei spatule, unim si amestecam usor cele 2 compozitii pana omogenizam bine totul.

In tava mare de la aragaz, asezam o foaie de copt si rasturnam compozitia rezultata. Dam la cuptor, pentru cca. 20 minute.

Cand este gata, o intoarcem pe o alta foaie de copt si rulam usor, ajutandu-ne de hartie. Lasam asa pana se raceste complet.

Intre timp, amestecam crema de branza cu smantana pana obtinem o crema usor de intins. (eu folosesc o branza care nu se poate intinde asa simpla pe rulada, de aceea am amestecat-o cu smantana, daca voi aveti altfel de crema de branza, puteti omite sa mai adaugati smantana).

Cand foaia de rulada s-a racit complet, o desfacem usor, intindem crema de branza, apoi o rulam din nou si o dam la frigider.

 Este o idee minunata pentru meniuri festive!

Optional, in umplutura se mai pot adauga: marar, patrunjel...

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Catalina L 1

14.07.2017, 16:01

imi placeeee

Rahela Velicu 1

16.07.2017, 09:29

bunaa!

IuP 1

04.01.2018, 21:34

Este foarte bună și pufoasă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata