Aperitiv rulada din legume, umpluta cu crema de branza

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2018 | 3950 vizualizari

 

,, Reteta inspirata de toamana''
Mi-a placut mult ideea de rulada aperitiv cu morcov si umplutura de branza a bucatarasului nostru Ruxy, asa ca eu am adaptat-o, am umblat la ingrediente mi-a iesit o super rulada! Multumesc de idee!  https://www.bucataras.ro/retete/rulada-cu-morcovi-si-crema-de-branza-45238.html
Umplutura am preferat-o simpla, dar se poate adauga: verdeata, ardei rosu, masline, sunca presata sau dupa preferinte...ce va place.
Foarte, foarte buna! 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 morcov mediu
  • 125 g branza telemea
  • 4 oua
  • 70 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 30 ml ulei
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 200 g crema de branza putin sarata
  • 3 linguri smantana 15% grasime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din legume, umpluta cu crema de branza:

Dovlecelul si morcovul ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.

Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam branza, dovlecelul si morcovul scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat omogen.

Punem compozitia obtinuta in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru cca.15-20 minute.

Cand este gata o scoatem, o intoarcem pe alta hartie de copt si o rulam. Lasam rulada sa se raceasca complet.

Dupa ce s-a racit, o desfacem si o umplem cu crema de branza amestecata cu smantana, rulam din nou, apoi o invelim intr-o folie alimentara si o dam la frigider pentru 2 ore. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din legume, umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane