Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste

de naomy in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 4501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc paine prajita si uscata pt aperitive(mici )
  • 12 oua prepelita 
  • 1 pateu peste
  • 2 rosii
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste:

Se ung feliutele de painica cu pateu de peste si deasupra se pune o feliuta de rosie rondea.

Separat prajim ouale (ochiurui )pe care le presaram cu sare si sunt gata se pun peste feliuta de rosie.

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste-0
Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste-1
Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste-2

COMENTARII (11)

MIUTA

MIUTA 1

28.07.2011, 16:34

mamaieelena

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:10

buneee

adry88

adry88 1

09.08.2011, 12:27

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!