Aperitive reci

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2013 | 40426 vizualizari

 

Daca tot aveam de toate prin frigider am profitat si am creat mici gustari reci, dragalase si cu ceva branzica fina de la Delaco...Sunt grozave mai ales daca aveti musafiri la masa si in plus se fac foarte repede. Astea le-am pregatit pentru ieri, insa astazi am mai facut si altele cu niste carnaciori, miez de lapte, o sa le vedeti in ultima poza! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii sunca de praga
  • 4 felii cascaval (eu am folosit Delaco)
  • 10 bucati Aperifrais Provence si Italie ( sunt aperitive de branza de la Delaco)
  • 1/2 castravete verde
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive reci:

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase.
Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval, iar sunca praga, iar doua felii cascaval si acoperim cu ultima felie de sunca.
Presam usor cu mana, indepartam marginile, apoi cu un cutit bine ascutit taiem patratele.
Peste feliile de castraveti punem cate un patrat din sunca cu cascaval apoi cate o bucata de aperifrais.
Infingem cate o scobitoare in fiecare sa le fixam.
Le dam putin la rece apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive reci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco