Ardei umpluti

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 19 Aug 2010 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aredi gras
  • carne tocata
  • orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • pasta tomate
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am spalat si curatat ardeii.

Carnea macinata am amestecat-o cu ceapa data prin razatoare, cu orezul spalat si scurs de apa, sare, piper, ou, si cimbru.

Am umplut apoi ardeii cu amestecul obtinut.

Am pus ardeii intr-o cratita iar peste ei am turnat apa si am potrivit gustul cu apa si sare, adaugand si cateva foi de dafin.

Cand carnea a fost fiarta am amestecat pasta de tomate cu o lingura de faina si am turnat-o in oala cu ardeii....si am mai lasat 5 minute sa fiarba.

Am servit alaturi de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

19.08.2010, 21:40

Bine ati cenit la masa.
madina cu mare drag ...va astept pe toate la masa

Rocsi 1

19.08.2010, 21:45

am venit si eu sa pap

Adinacarla 1

19.08.2010, 22:15

bine ai venit rocsi...te astept cu mare drag la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de varza murata