Ardei umpluti

de marinicayou10 in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 3635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 10-12 ardei
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 1 ceasca de orez
  • sare,piper
  • 3-4 linguri bulion
  • (pentru cine doreste poate umple rosii si dovlecei)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul deasemenea tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Se umplu ardeii,se aseaza in cratita,se pune apa si se fierb.La sfarsit se pune bulion si se da 15-20 minute la cuptor la foc mare.Se servesc cu iaurt sau smantana dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Carne tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marinicayou10 1

23.04.2012, 23:10

si mieeee

Chloee 1

06.06.2013, 12:22

Apa trebuie sa acopere ardeii?
Se fac si daca nu'i bag la cuptor? (mi s'a stricat cuptorul..)

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc