Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus

de anuta in Mancaruri de legume, 11 Iun 2019 | 1781 vizualizari

 

O propunere pentru sezonul legumelor proaspete!

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi mai micuti
  • o ceasca de cus-cus,
  • 300 g baby spanac,
  • 1 ceapa,
  • sare
  • condimente uscate (dafin, piper, oregano, cimbrisor, maghiran)
  • ulei,
  • oua de prepelita,
  • 1 lingurita de pasta de tomate,
  • cateva boabe de piper,
  • ulei de masline,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus:

Ardeii se spala, se taie pe lung in 2 si se indeparteaza cotorul cu seminte.

Se caleste iute ceapa tocata marunt si se adauga baby spanacul oparit si trecut pe sub jet de apa rece si apoi scurs bine si cus-cusul oparit cu apa fiarta si lasat 10 minute acoperit sa se inmoaie. Se adauga si un pic de pasta de tomate, se sareaza si condimenteaza si se adauga marar tocat fin.

Se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se aseza in tava unul langa altul, se adauga pana aproape de buza lor apa in care am adaugat un strop de ulei de masline, cateva crengute de oregano verde (daca avem, cateva boabe de piper si dam la cuptor cca 20 minute. Se scoate cu grija, spargem cate un ou de prepelita deasupra si mai lasa sa se inchege ouale, cca 10 minute.

Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci si cascaval