Aripioare dulci picante

de T I M E A in Pui, 22 Mai 2012 | 2833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 150 ml suc de rosii
  • 8 lingurite pline sos Hot Chili
  • 6 lingurite sos Worcester
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare dulci picante:

Spalam bine aripioarele si le taiem in doua.

Sosurile le amestecam intr-un bol si trecem apoi fiecare bucata de aripioara prin sos. Turnam sosul ramas peste aripioare, acoperim vasul si dam la frigider timp de o ora sau si mai mult. 

Asezam apoi aripioarele in tava, turnam sosul peste ele si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-40 min.

Sunt foarte gustoase lipicioase, dulci si usor picante.

Merg de minune cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Aripioare dulci picante-0
Aripioare dulci picante-1
Aripioare dulci picante-2
Aripioare dulci picante-3
Aripioare dulci picante-4

COMENTARII (34)

T I M E A 1

23.05.2012, 19:08

Sim0na 1

23.05.2012, 22:02

Delicioase si frumoase! Am facut si eu in weekend.. dar nu refuz o portie de la tine

T I M E A 1

23.05.2012, 22:44

merci Simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04