Aripioare la cuptor

de madi_marin in Pui, 26 Iul 2010 | 15838 vizualizari

 

Pentru ca mi-a fost pofta in week-end de ceva nu foarte complicat, am facut aceste aripioare la cuptor pe care le-am servit cu mujdei si mamaliguta. O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 500 ml lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor:

Aripioarele se curata, se spala , se sterg, se ung cu ulei, se condimenteaza si se pun intr-un castron ,apoi se toarna laptele peste ele si se dau la frigider pana a doua zi.

Se scot din lapte, se sterg si se ung din nou cu ulei si se condimenteaza, apoi se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt. Se dau la cuptor la foc iute pana se rumenesc.

Se servesc cu mujdei si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

ela 1

28.07.2010, 20:40

am venit si eu ca tare bine arata....

madi_marin 1

29.07.2010, 16:25

ela.......intodeauna mai e un locsor si pentru tine....

elena1988 1

13.02.2011, 19:29

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui si conopida pane