Baghete pentru micul dejun

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 2046 vizualizari

 

Eu consider ca menirea bunicilor este de a avea grija de nepoti.

 

INGREDIENTE

  • 450 ml. apa
  • 3 lg.ulei de masline
  • 1 lg. sare 
  • 760 g. faina
  • 2 1/2 lgt drojdie
  • 1+1ou
  • 200 g. branza
  • masline
  • rosii uscate
  • mac
  • cremvusti
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete pentru micul dejun:

Aluatul l-am facut in masina de paine ( apa, sare, ulei, faina, drojdie).

Cat aluatul este in masina se pregatesc umpluturile. Umplutura din 1 ou+branza, maslinele se curata de samburi, rosiile uscate, cremvusti.

Se scoate aluatul, se portioneaza, se intinde cu sucitorul, se pune umplutura, se ruleaza si se pun in tava. 

Baghetele se ung cu al 2 lea ou, se presara cu mac si se introduc in cuptor.

 

TIPS-URI

1

vor fi fooooooarte bune pentru ca au in ele multa dragoste pentru nepoti.

RETETA IN IMAGINI

Baghete pentru micul dejun-0
Baghete pentru micul dejun-1
Baghete pentru micul dejun-2

COMENTARII (29)

ela 1

31.01.2011, 00:51

vreau si eu.....

Bunica 1

01.02.2011, 12:34

Simona, eu am dat drumul pescarusului cum le-am scos din cuptor. Oare s-a ratacit ? ela ,al tau a fost cu dedicatie

Bunica 1

01.02.2011, 12:36

mena29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04