Baigli cu nuca

de Nadyne in Dulciuri, 27 Oct 2016 | 17187 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

27.10.2016, 04:42

Felicitari Nadyne Prefer baigli . Chiar dau cozonacul la o parte pentru el Si chiar asa trebuie sa fie cu excesiva umplutura

Bunica 1

27.10.2016, 06:14

Exact cum îmi place

Valclaudia 1

27.10.2016, 06:34

ce apetisant este!

Valclaudia 1

27.10.2016, 06:37

Ar fi dragut sa modifici tipul scrisului la modul de preparare, apare un scris marunt,aproape imposibil de citit

Merisor 1

27.10.2016, 07:31

Îl ador!

delia64 1

27.10.2016, 07:49

bunnnn!!!

mirela0911 1

27.10.2016, 08:43

Exact așa îmi place și mie, cu crema exagerat de multa! Yummy!

Adrian2016 1

27.10.2016, 08:43

Si eu vreau yamii

MotanLaOale 1

27.10.2016, 08:48

bun bun

Renataedina 1

27.10.2016, 09:07

Anett 1

27.10.2016, 09:32

reisnaor_2006 1

27.10.2016, 11:10

Rahela Velicu 1

27.10.2016, 15:46

Rocsi 1

27.10.2016, 20:07

Mie sa stii ca imi place mult ca are multa umplutura de nuca, deci eu nu iti reprosez!

Nadyne 1

28.10.2016, 06:40

Multumesc pentru aprecieri!

simona72 1

28.10.2016, 09:14

Si mie tot cu multa crema de nuca imi place Foarte bun si frumos ti-a iesit!

diaconta 1

02.11.2016, 09:05

Minunat cozonacul tau
Cat de bun e cu umplutura multa si foaie subtire dar pufoasa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pere umplute, in aluat