Baklava

de Bucatardinpasiune in Prajituri, 14 Feb 2013 | 6328 vizualizari

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

14.02.2013, 13:45

foarte bine arata

MotanLaOale 1

14.02.2013, 13:45

buna buna

Rocsi 1

14.02.2013, 13:52

gaby_duceag 1

14.02.2013, 13:58

asta da, baclava!

Criss 1

14.02.2013, 14:04

Ce deliciu!

Doralinda 1

14.02.2013, 14:12

In grecia se pune nuca la 3 foi, sunt in jur de 4 straturi, dar si a ta a iesit super!

Bucatardinpasiune 1

14.02.2013, 14:25

doralinda72, am invatat reteta asta de la o vecina de-a mea turcoaica, iar din experienta, ea m-a sfatuit sa pun nuca doar intre doua straturi, pentru ca foile din interior nu se coc foarte bine! Am ascultat-o, iar rezultatul este cel pe care l-ai vazut! Oricum, multumesc pentru sfat. Cred ca voi incerca si varianta ta!

Merisor 1

14.02.2013, 14:35

la favorite direct!

kukibella 1

14.02.2013, 15:16

Lau 1

14.02.2013, 15:23

superb

laura_n 1

14.02.2013, 17:13

delicioasa, absolut delicioasa

mamaieelena 1

14.02.2013, 18:04

Angelina_Elena 1

14.02.2013, 18:18

preferata noastra!

Sim0na 1

14.02.2013, 19:26

Tare buna!! Si-mi place ptr ca ai facut aluatul in casa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muffins Baklava