Baton de cereale raw

de antzuka in Vegan / Raw vegan, 5 Mar 2010 | 9419 vizualizari

 

Stiti batoanele de cereale din comert, eu sunt inebunita dupa ele, dar cand te uiti pe ingrediente iti vine sa iti pui mainile in cap, asa ca eu am facut o versiune sanatoasa si cu ingrediente la indemana, plus ca nu a suportat nici un proces termic deci alimentele noastre si-au pastrat tot ce e bun pentru corpul nostru:d

 

INGREDIENTE

  • 1 cana nuca maruntita
  • 1 cana nuca de cocos
  • 1 cana orz(inmuiat de cu seara)
  • 1 cana prune uscate fara samburi
  • 5 curmale
  • 50 g stafide maruntite
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de floarea soarelui
  • zeama de la o jum de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton de cereale raw:

Nuca maruntita, nuca de cocos, stafidele, semintele, orzul se amesteca


Curmalele, prunele uscate, zeama de lamaie se amesteca in robotul de bucatarie pana devine o pasta si se amesteca in amestecul de nuci


Se pune intr-o tava mica sau intr-o caserola si se pune in congelator pana se intaresc


Dupa ce s-au intarit s-au taiat batoane

 

TIPS-URI

1

este bine sa se tina in congelator si se scoate cu cateva minunte inainte de a se consuma

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Baton de cereale raw 20690
retete culinare - Baton de cereale raw 20691
retete culinare - Baton de cereale raw 20692
retete culinare - Baton de cereale raw 20693

COMENTARII (9)

Ramonica 1

26.11.2010, 20:22

vreau si eu unul

elena1988 1

12.02.2011, 06:56

monik80 1

19.03.2015, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10